Uka som gikk

Denne uka har blitt ganske annerledes enn det jeg forventet, men på en positiv måte. Noen ganger vet livet hva du trenger, og gir deg det.

Mandag var Nora ikke i form og ble hjemme fra skolen. Dermed var hun fortsatt hos meg da jeg kom hjem fra jobb, og var der til pappaen hentet henne i halv seks-tiden. Junior så jeg på trening, og det er alltid kos.
Tirsdag hadde frøkna konfirmasjonsundervisning, og da rekker hun ikke bussen til pappaen. Siden hun ikke fikk tak i han på tlf ble det til at hun kom til meg etterpå, og dermed fikk jeg enda mer tid med go`jenta mi. Hun ble hentet ca halv åtte og da kom M også inn en tur før alle 3 dro.
Onsdag så jeg ingen av ungene, men torsdag så jeg begge to igjen. M var en tur innom meg etter skolen før han tok bussen videre til pappaen, og N kom til meg i halv seks-tiden. Da hadde hun vært på Oslo-tur med klassen sin og siden pappaen var på møte ble hun hos meg til han kunne hente henne rundt halv ni.
I dag var hun igjen hos meg sammen med noen klassevenner. De trengte å øve til et skoleprosjekt og siden huset mitt sto tomt (fordi jeg var på jobb) dro de hit. Etterpå kjørte jeg henne hjem til pappaen igjen.

Tatt i betraktning at dette er pappaens uke og jeg i utgangspunktet ikke forventet å se ungene før neste uke, synes jeg denne uka ble full av lyspunkter. Det er ikke det at jeg lider noen nød når ungene ikke er her, men det er helt klart deilig å se de så masse.

Som jeg nevnte i et innlegg for et par uker siden begynner det å bli på tide å få til et sosialt liv igjen, og i går hadde jeg besøk av ei dame jeg setter veldig pris på. Hun var avdelingsleder for meg i 2 av 3 år da jeg var kunderådgiver. Så byttet hun jobb, men vi har heldigvis beholdt kontakten.
Hun kom til middag og så spiste og skravlet vi frem til det var på tide for henne å vende nesen hjemover. Skikkelig koselig besøk som jeg satte veldig pris på. Skal helt klart bli flinkere til å holde kontakten fremover.

For 2 år siden gikk jeg over i den stillingen jeg har nå, og jeg trives veldig godt på avdelingen min. Nå blir det litt forandringer der, for lederen vår går fra å være avdelingsleder til å bli Kredittsjef. Det blir nok spennende for han, men vi står nå uten avdelingsleder. Det blir nok orden på det etter hvert, men i dag var det på sin plass å markere hans siste arbeidsdag hos oss. Jeg bakte ostekake på onsdag og hadde med på jobb i dag. Der hadde jeg skikkelig flaks, for det jeg ikke visste er at ostekake er hans favorittkake. Innertier der altså.

Oppskriften jeg bruker på ostekake er nok til 2 kaker, men denne gangen valgte jeg å lage porsjonskaker i stedet for en kake nr. 2. Disse er nå satt i fryseren og venter bare på en passende anledning til å bli spist.
Søte, ikke sant?

Må forresten vise dere synet som møtte avdelingslederen min da han kom på jobb i dag. Tastatur, mus og annet løsøre på pulten hans var gjemt bort, og i stedet så pulten slik ut. “Clean desk” fikk liksom en litt annen betydning 😀

Vi har i sannhet noen kreative sjeler på avdelingen min. De som tilsynelatende er stille og rolige viser seg å være noen ordentlige skøyere 🙂

 

2 thoughts on “Uka som gikk

  1. De porsjonskakene så nydelige ut. Kan de fryses med gele på? For da skal jeg forsøke det neste gang.

    1. Hei.
      Ikke noe problem å fryse med gele på. Jeg dekker de bare med plastfolie og putter de i fryseren 🙂

Comments are closed.