Nissens hjelper

I helgen har det bare vært Mats og meg hjemme her. Nora er på hyttetur med bestevenninnen og storkoser seg. Her hjemme har vi også kost oss masse, så alle er happy.

I går ble det husvask siden det ikke ble tid til det på fredag. Deretter gikk vi oss en tur bort i sentrum og ordnet diverse praktiske saker. Kjøpte bl.a. ny kabel slik at jeg igjen kan få glede av surroundanlegget mitt. Problemet oppsto da jeg ble koblet på kabel tv`n, for den nye tuneren ville ikke snakke med forsterkeren min. Måtte derfor koble tuneren rett på tv`n og har siden vært nødt til å nøye meg med tv-høyttaleren. Det synes jeg er nedtur siden jeg har skikkelig anlegg. Har ikke fått koblet opp på nytt ennå, men tar det i løpet av dagen. Det blir bra (håper jeg)

Gårsdagen ble avsluttet med et par gode filmer og deilig mat. M og jeg har en felles favoritt når det gjelder thaimat, så i går laget jeg Green curry with chicken. På godt norsk: grønn karrisuppe med kylling. Det er deilig det 🙂

Etter handleturen på fredag hadde jeg en pen bunke med gaver som ventet på innpakking. Hentet en pakke med julegaver på posten i går også, og alt har nå blitt pakket inn. Begynte i går og gjorde det ferdig nå i dag.

Vet ikke helt hva jeg skal si om innpakkingen min. Kan sikkert ikke sies å være veldig kreativt å velge lik innpakning på alle gavene, men når jeg finner papir jeg liker så bruker jeg gjerne det samme på alle gavene mine. Det burdet i alle fall ikke være vanskelig å kjenne igjen gavene mine under juletreet 😉

Var en tur inne på Face i dag, og da dukket det opp et minne fra 7 år tilbake. Synes det er så søtt at jeg vil dele det med dere. Her ser dere nemlig ungene ligge og se på barne-tv sammen. Den gang var M 10 år og N 7 år. Tett i tett ligger de sammen på sofaen, og M har armen beskyttende rundt lillesøster.
Er det rart mammaen smeltet, og fortsatt smelter når jeg ser hvor gode de er med hverandre <3