Forberedelser

I dag var jeg skikkelig syvsover. Mens jeg i går våknet tidlig, våknet jeg sent i dag. Klokka var halv ti før jeg kom meg ut av sengen, og da hadde jeg ligget og glidd inn og ut av søvnen i en halvtimes tid. En for sen morgen, så jeg hadde litt dårlig samvittighet. Men det hadde jeg strengt tatt ikke noe grunn til. Det var ingenting som ventet og jeg hadde hele dagen til egen disposisjon.

Vel, jeg kom meg omsider opp og synes at jeg har fått gjort litt forskjellig i dag. Etter frokost tok jeg en etikk-prøve i forbindelse med oppdatering av min AFR godkjenning. AFR står for Autorisert Finansiell Rådgiver, og den er god å ha i ryggen i jobben jeg gjør. Neste godkjenning jeg skal ha er innenfor kreditt. Hadde egentlig planlagt å ta denne godkjenningen på forsommeren, men så ble livet litt tøft på den tiden og da hadde jeg ikke hodet mitt nok med meg til at jeg var klar for denne utfordringen på toppen. Jeg må komme i gang med lesing ganske snart, for jeg må være ferdig godkjent i mars -19. Sliter fortsatt med å samle hodet og å få motivasjonen på plass, men satser på å rekke det i tide.

I går gikk jeg tur på Øya og passet samtidig på å samle mose og kongler. Har nemlig tenkt til å prøve meg på juledekorasjon etter hvert, og da må jeg jo passe på å sanke råvarer nå før snøen kommer.

Det er så flott ute i skogen nå. Skikkelig deilig med disse rundturene mine.

Dette ble fangsten min. Jeg følger Hobbygartnerskolen på nett og Facebook, og i forrige uke fikk jeg mail om bl.a. tørking av kongler. Denne fremgangsmåten er veldig real, så nå har jeg en fin mengde kongler som venter på fremtidig benyttelse.

I tillegg har jeg kikket over takrennene mine og gjort de rene så de er klare for vinteren, og jeg har tettet hull i parketten min med formtre. Det var noen hull der fra før av, og flere ble det under oppussingen før jeg flyttet inn. Nå er de fleste tettet og det ser helt klart bedre ut.

Nå begynner det å bli på tide med litt mat. Sjakk VM står på i stua og jeg tror jeg skal ta en tur ut dit og følge med på spillet. Spennende 🙂