Samling av troppene

I dag dro ungene til pappaen sin igjen, men vi har hatt en deilig uke sammen, og plutselig er de tilbake her igjen heldigvis.

Lørdag dro ungene og jeg på jakt etter juletre. Litt tidlig synes du? Nei da, ikke når man jakter på et kunstig tre og Hageland kjører tilbudskampanje. Da må man bare passe på. Fikk tak i et naturtro tre på 210 cm. Med lys og pynt blir det ikke enkelt å se at det ikke er ekte, og så slipper jeg å gå rundt og nyse hele julen.

I går var det full samling av troppene hos søsteren min. Niesen min hadde bursdag på fredag og det måtte jo feires skikkelig. En god løsning da kan være å bestille mat. Da slipper noen å stå mange timer på kjøkkenet på forhånd og være slitne allerede før gjestene kommer. Søster`n min hadde bestilt pizza (i generøse mengder) og da romler det godt i magen.

Etter maten er det viktig at det ikke går for lang tid før kakene kommer på bordet. Det er jo ikke bursdagsfeiring før man ender opp med å trille ut døra, og da er det som sakt viktig at maten ikke rekker å synke for langt ned i magen før neste bordsetning.

Niesen min (bursdagsfrøkna) har i mange år hadde baking som lidenskap, og hun er kjempeflink. I år hadde hun igjen bakt sin egen bursdagskake, og hun overgikk seg selv denne gangen. Resultatet ble en generøs marsipankake med marmorert rosa lokk og gulldekor.

Inni var kaken lyse blå. Det sto perfekt til det rosa lokket og gjorde kaken gjennoført utseendemessig i tillegg til å være generøst fylt og kjempegod.

Nei da, dette er ikke en bakeblogg. Men når man feirer konditorspirer er det lov til å skryte hemningsløst. Ikke sant!

Deilig med sånne helger 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *