Jeg er heldig

Gårsdagen var en litt spesiell dag. Det ville vært min 18. bryllupsdag hvis jeg fortsatt hadde vært gift. I stedet ble det min første bryllupsdag som separert, og dermed også min siste bryllupsdag. I alle fall med han som nå er historie.
Det kunne sikkert vært en trist dag, men det var ikke det. I stedet ble det en fin dag, og jeg er takknemlig for å være der jeg er i livet mitt nå.

Føler meg bare veldig heldig. Jeg har 2 flotte unger. Verdens beste faktisk, sånn helt objektivt sakt selvfølgelig. Jeg har en fantastisk familie som jeg vet bryr seg om meg. Og når jeg sier familie så snakker jeg om både de jeg har blodsbånd med og de jeg ble i familie med da jeg giftet meg. Det at vi nå er separert har ikke forandret på kontakten med disse flotte folkene. De lar meg vite at de fortsatt bryr seg om meg, og det er jeg veldig takknemlig for.

I tillegg har jeg gode kolleger og venner. Nettverket mitt kunne med fordel vært større, men midt oppi elendigheten i sommer fikk jeg føle at venner er venner selv om man ikke har hatt kontakt på en stund. På det tidspunktet var jeg ikke klar til å følge opp alle de hyggelige meldingene. Jeg hadde en jobb som måtte gjøres for å komme meg gjennom det som skjedde og videre i livet mitt. Men nå er jeg på et godt sted og det er på tide å ta i mot de utstrakte hendene. Nettopp det er et av delmålene mine i tiden fremover.

Og så sitter jeg jo her i det flotte huset mitt da. Tenk at jeg skulle være så heldig å få kjøpe nettopp dette huset. Omsider huseier i en alder av 46 år. Det vil jeg helt klart si var på høy tid. Huset er helt perfekt for meg. Passe stort, passe lite. Dette er naturlig nok også noe jeg er veldig takknemlig for.

Jeg er ei heldig jente!
Bilderesultat for hjerte

2 thoughts on “Jeg er heldig

  1. Gåsehud❤️ Så herlig å lese. Du fortjener så inderlig å kjenne på det gode i livet. Som det varme, nydelige mennesket du er beriker du også livet til alle oss som er så heldig å ha deg nær. Du er skjønn og jeg er så glad i deg?

Comments are closed.