Øya

I motsetning til gårsdagen har denne dagen vært lite produktiv. Jeg våknet klokken syv og følte i grunn ikke for å sove noe mer. I stedet hentet jeg padda (iPad`n) og fant meg en film. Valget falt på Burlesque, og dermed var klokka passert halv ti før jeg sto opp. Lat, men deilig morgen.

Stekte meg kylling til frokost og satte meg til å se nok en film. En søt romantisk en av den typen som gjør at du ønsker deg en kjæreste. Vel, min tid kommer nok den også. Har det ikke travelt, men vil ikke ende opp alene heller. Hmm…

Etter all latskapen ble jeg rastløs og bestemte meg for å gå en tur. Like bortenfor meg ligger Øya. Det er rett og slett en passe stor øy som er forbundet med “fastland” med flere bruer. Jeg tror vel strengt tatt ikke at det er en øy i utgangspunktet, men det ble i sin tid gravet en kanal og dermed ble den en øy. Kjenner ikke historien godt nok til å gjenfortelle den her.

Det er deilig fredfylt å gå runden på Øya. Det tar ganske nøyaktig 20 minutter og teller ikke som trening, men det er meditasjon.

Høsten er vakker, og hadde det ikke vært for at vinteren følger rett etter kunne jeg faktisk ha likt den veldig godt. Høsten altså 😉

Da runden var unnagjort kjente jeg at jeg trengte å bevege meg litt til, så jeg tok runden rundt boligfeltet som jeg bor i utkanten av også.

Her passerer jeg barnehagen som ungene mine gikk i for 9-12 år siden. Var veldig glad i den og folkene som jobber der. Ungene hadde det knall.

Etter at jeg kom hjem fra turen min satte jeg opp noen små lamper i vedskjulet og carporten min. Dermed skulle det være mulig å se hva jeg driver med når jeg i vinter må ut og hente ved i mørket. Kjekt det også.

Klokka er halv fire og jeg aner ikke hva jeg skal bruke resten av dagen til. Tar det som det kommer. Har mer enn nok å finne på, så jeg er ikke bekymret for å kjede meg. Får bare se hva jeg har lyst til å gjøre 🙂