Fin, fin lørdag

Var spent før denne helgen. I går var nok sinnsstemningen min en tanke lav og for å være helt ærlig så gruet jeg for disse dagene. De føltes uendelige da jeg tenkte på de. Hvordan i alle dager skulle jeg få de til å gå? Selvmedlidenheten var helt klart stor.

Nå er jeg godt i gang med lørdagen og heldigvis har dagen i dag vært helt annerledes enn gårsdagen. Våknet ca åtte og sto opp. Passet på å sette på radioen så jeg ikke var “alene” og dermed var dagen sparket i gang. Har en lang To-do-liste og gikk løs på første punkt. Det var en kommodeskuff som trengte reparasjon før den kunne settes på plass og tas i bruk. Den har stått og ventet siden flyttingen, men nå ble den endelig fikset. Mens jeg drev med den ringte foreldrene mine på Skype, og så hadde jeg en lang koselig samtale med de. Dagen fikk en super start, og har fortsatt i samme sporet.

Syklet bort i sentrum og gjorde et par ærend. Fulgte rådene fra eksen vedr. bilen, og jammen hadde han ikke rett (litt nedtur??) Etter en litt gretten start begynte motoren å oppføre seg pent, så da var det nok kondens allikevel. Det gule i snøen var trolig kjølevæske fra aircondition-anlegget. Ikke ideelt, men heller ikke noe farlig.
Dermed fikk jeg tatt turen bort til Jernia for å hente snøskyffelen jeg bestilte tidligere i uken, så da har jeg utstyret i orden til neste snøfall. Men det kan gjerne være leeeeeenge til. En nesten snøfri vinter er en flott vinter i mine øyne.

Vel hjemme igjen gikk jeg løs på lampen på gjesterommet mitt. Var ikke så glad i den som var der, og i tillegg var den litt ødelagt. Hadde jigsaw-lampe på soverommet i det gamle hjemmet mitt, og det hadde jeg lyst til å ha på gjesterommet mitt også. Kjøpte 4 slike lampeskjermer før jeg flyttet fordi jeg trodde det ville bli behov for de i huset mitt, men så var det ikke det allikevel. Bare denne ene, så nå har jeg 3 til overs. Ser om jeg får solgt de på Finn.no         

Synes effekten av disse lampene er så lekker. Valgte å beholdet opphenget til den gamle lampen og ble kjempefornøyd med resultatet.

Handlet mer før flytting som i ettertid har vist seg å være unødvendig. Denne puffen er kul, men jeg har ikke noe sted å ha den (reklamebilde). Den står fortsatt her i plasten den kom i, og dermed havnet den på Finn også.

Hadde besøk av foreldrene mine og tanten min for 4 uker siden. Da fikk jeg denne vinkaraffelen av tanten min. Den ser ut som et skikkelig stort vinglass. Har valgt å bruke den som potteskjuler i stedet, og ble veldig fornøyd med resultatet. Fant planten i dag, så den har akkurat “flyttet inn”.

Nå sitter jeg i arbeidskroken min og koser meg med musikk og skriving. Om ikke lenge er det nok lurt å finne seg litt mat, for konfekten jeg spiste til lunsj var nok ikke noen god erstatning for lunsjen jeg egentlig burde spist. Et stort glass med Caffe Latte (og raust med sukker) var nok ikke akkurat slankekost det heller. Men jeg storkoser meg, så da kan fornuften ta seg en pause 🙂

Tror dette blir en super helg!

One thought on “Fin, fin lørdag

  1. Superkoselig lesning Hege ? varmer hjertet mitt å lese at du har det bra. ? Og det kommer til å bli bedre og bedre etter hvert som du venner deg til at sånn er livet nå. Har tro på at du får et flott liv, se mulighetene og skyv negative tanker langt ned i en skuff, de har vi ikke bruk for.
    Ha en like flott søndag, kos deg, og kanskje gå en deilig frisk tur hvis været er fint.
    Varm og god klem mam. ??

Comments are closed.