Mindre alene sammen

Da er vi på full fart inn i helgen og jeg er i deilig godt humør. Har tilbrakt 3 dager på Kongsberg i forbindelse med Høstkonferansen til Finansforbundet og det var en flott kilde til påfyll og ny energi. Ungene er hos pappaen sin denne uken, og det virker som om de har det bra. Ikke noe som er bedre enn det heller.

Da N sluttet på ballett i høst avtale vi at vi skulle begynne å trene sammen en dag i uka. Det har ikke blitt helt system på den der treningen, men i går var vi og gikk en god tur. Frøkna kom til meg etter skolen og da jeg kom hjem fra Kongsberg gikk vi. Kjørte henne hjem til pappaen etterpå og var hjemme rett over kl syv selv. Kjempekos å se frøkna mi igjen, og på mandag kommer begge ungene til meg igjen. Det blir godt, men jeg lider ingen nød nå heller. Det er en kunst å kunne kose seg i eget selskap, og det er jeg ganske god på synes jeg.

Nå er jeg akkurat ferdig med fredagsvasken og musikken står på full guffe i bakgrunnen. Det er umulig å ikke bli i godt humør med bra musikk. I alle fall for meg. Rocker rundt med støvsugeren og storkoser meg.

Har ikke så mange planer for helgen ennå, men søndag skal jeg gå en god spasertur og gjøre en god gjerning samtidig. Da skal jeg nemlig gå med bøsse i forbindelse med tv-aksjonen til inntekt for Kirkens Bymisjon og deres arbeid for å skape et varmere og mer inkluderende samfunn. “Mindre alene sammen” Gleder meg til å bidra. Bli med du også da vel!Bilderesultat for mindre alene sammen