Forandringer

En skilsmisse er aldri lett, og ingen brudd er like. Jeg skal ikke komme med så mange detaljer rundt årsaken til min separasjon, men jeg kan si så mye som at jeg ikke så den komme. At vi hadde våre problemer er ikke til å stikke under en stol, men jeg hadde nok ikke kommet til å gå til tross for at jeg vurderte det. Jeg var for glad i han rett og slett. Nå ble det i stedet han som gikk.

Som jeg nevnte på lørdag har det vært en brutal vinter og vår, og sommer, men nå begynner det heldigvis å lysne. Jeg ser en del ting enda klarere enn jeg gjorde tidligere, og tenker faktisk at dette var til det beste for meg. Uten tvil. Jeg har kjøpt meg egen bolig, og det må vel kunne sies å være på høy tid. I en alder av 46 år eier jeg endelig eget hjem. Det er ordentlig godt å gå rundt i huset mitt og vite at det er MITT! Nå kan jeg gjøre akkurat det jeg vil (hvis lommeboka tillater det) og det er ingen som skal fortelle meg noe annet. Ungene er gode rådgivere med kloke hoder og gode ideer. Det setter jeg veldig pris på.
I hagen regjerer jeg også alene og det er spennende. Det er en del planter der som jeg ikke aner hva er, men jeg håper å kunne få hjelp til å finne ut av det. For øvrig beskjærer jeg etter beste evne og røsker opp der jeg synes at det trengs. Blir spennende å se hva som dukker opp til våren 😉

Mandag reiste ungene på første samværsuke hos pappaen og kjæresten etter at jeg flyttet ut. De var nok ganske spente, og det var jeg også. Det blir nok veldig rart for de, men jeg ønsker av hele mitt hjerte at de får det bra. Heldigvis er de så store at de vet hva de vil og hva de ikke vil. De vet også at jeg er her for de uansett hvor de befinner seg og at de kan kontakte meg uansett om det er noe spesielt eller om de bare har lyst til å snakke. Det er en milepæl, men om ikke så lenge er dette en del av normalen det også.

I går reiste jeg på Finansforbundets høstkonferanse i Kongsberg. Det er godt å se igjen alle de andre tillitsvalgte og å bruke hodet og energien på noe spennende og positivt.

Ha en deilig uke!