En real smell

Nå er det lenge siden jeg har gitt lyd fra meg. Det er ikke det at jeg ikke har hatt lyst til å skrive, men jeg har bare ikke hatt noe å gi. I alle fall ikke noe positivt.

Mitt siste innlegg var i mai, og grunnen til det er at det var da jeg ble separert. Det har vært et grusomt år og selv om jeg i det lengste håpet at det vonde skulle gå bort, gikk det ikke slik. I stede har jeg hatt en påfølgende sommer som jeg ikke unner noen, og nå sitter jeg her i mitt nye hjem.

Jeg skal fortelle mer siden, men enn så lenge lar jeg det bli med dette. Jeg har virkelig lengtet etter å begynne å skrive igjen en god stund nå. Det blir nok ikke så ofte som før nå i starten, men I`m back 😉

Ønsker dere alle en deilig helg!

2 thoughts on “En real smell

  1. Så utrolig godt å se at du er tilbake Hege, vet du har hatt det ubeskrivelig tøft, men det at du nå er her igjen gir løfter om bedre tider. Lykke til videre?? klem mamman. ?

  2. Som jeg har sagt før Hege, så beundrer jeg ditt pågangsmot i en vanskelig tid. Du er for meg ei tøff jente som vil klare seg veldig bra. ?

Comments are closed.