Nå kommer`n

Hvem som kommer? Sommeren selvfølgelig!

Lørdagen gikk til diverse aktiviteter og plutselig var den over. I går derimot føler jeg at vi fikk gjort litt fornuftig. Etter en lat morgen gikk jeg ut sammen med Nora og så ryddet vi litt rundt huset og fylte enda mer hageavfall i tilhengeren. Det er ikke lenge før vi må en tur på gjenvinningsstasjonen, men jeg får se hva det blir tid til i løpet av uka.

Mens vi jentene holdt på med vårt begynte gutta på verandaen. Den ble spylt med såpe, skrubbet (av meg) og deretter spylt av junior. Da han hadde holdt på en drøy time tid tok Nora over, og hun sa seg fornøyd etter en halv time omtrent. Gemalen gjorde en vurdering og fant ut at det trengtes mer spyling, så han begynte på rundt nr 2 på den delen av verandaen som ikke har tak over seg. Jeg tilbød meg etter hvert å ta over, og så fullførte jeg resten.

Når så møblene også hadde fått en runde med vask var alt klart til å bli båret opp på verandaen. Det er ikke lite møkk som er vasket bort, og verandaen ser ut som da den var ny (nesten). Kjempefin og klar til bruk.

I hagen når vannet nå opp til muren i nedkant av uteplassen vår, og det stiger videre i dag. Tipper at belegningssteinen der nede blir dekket av vann i løpet av få dager 😉

Hjørnebedet har også fått en opprensk, men ser litt puslete ut. Det gjorde jo ikke akkurat saken bedre at rådyrene har spist opp alt grønt som var over snøen i vinter. Thujaen ser ikke bra ut i det hele tatt, men jeg unner rådyrene all den maten de fant i vinter så det er greit.

Synes selv at det ser ganske så idyllisk ut hos oss nå. Dette er utsikten fra fjorden, og på andre siden av huset har jeg pyntet med vårens første blomster. Palmen og oliventreet har overvintret under huset og ser ut til å ha klart seg. Krysser fingrene for at de fortsetter å kose seg i solveggen vår, og så må jeg plante om palmen i løpet av ikke alt for lang tid. Den trenger større potte og mer jord for å kunne vokse seg stor og sterk 😉

Da tror jeg at vi er klare til 17. Mai 😀