Dobbel helg

Det deilige med disse ekstra fridagene i mai er at det føles som om det er helg støtt og stadig. I går hadde jeg en fin dag hjemme i sola, i dag har jeg jobbet og vips så er det helg på nytt. Føles som om det har vært både mandag og fredag på en gang i dag.

Gårsdagen gikk med til kakebaking og raking. Da gemalen hadde bursdag for en snau måned siden sendte jeg med han eplekake på jobb. Det er det fine med eplekaken min. Den er like god etter en tur i fryseren som den er nybakt. Men resultatet var altså at jeg sendte med han alt jeg hadde, og det ga meg en gylden anledning til å bake litt igjen. Nå har jeg nesten en hel (oppdelt) eplekake i fryseren igjen, og jeg er klar til å ta med meg når behovet eller lysten byr seg. Mmm…..

Etter bakingen var det kinotid. Frøkna mi hadde snakket om en film hun synes er så fin, så da endte det med at vi så den sammen. Den ligger på Netflix og heter Walking on sunshine og er en feelgood musikal. Filmen var søt den, men passer nok aller best for tenåringer. Litt enkel historie, men masse fin 80-talls musikk 😉

Så var det på tide å være litt flittig igjen, så turen gikk ut i hagen. Plenen har jo ropt på å bli raket lenge nå, men jeg har ikke vært så veldig lydhør. Nå ble det heldigvis mer systematisk jobbing, og etter noen timer ute i solen sammen med Nora er vi nesten i havn.

Nå slipper vi jo lett unna for øyeblikket da, for flommen har stjålet halve hagen vår, og da blir jobben mer takknemlig. Må snart ta en tur ut og flytte trillebåren før fjorden når opp til den 🙂

Gutta mine hadde også en fin dag i går. De var på skytterstevne hele dagen og gjorde det godt begge to. Junior fikk premie for dagens høyeste totalsum (248 av 250 mulige) og gemalen kom på 3. plass i klassen sin. De var strålende fornøyde begge to 😉

Ønsker dere en deilig helg!