Våt på beina

Nå begynner det å bli god fart i snøsmeltingen. Vi har jo nettopp hatt en herlig helg, så noe annet ville vært rart. Denne uka ser også ut til å bli helt super, og neste uke skal visst nok bli like så.

For bare et par dager siden så vi gresstustene langs strandlinjen, og nå er det eneste sporet noen kvister der ute i vannet. Disse kvistene er ei buske som står nettopp i strandlinjen, men det er ikke lenge før også disse blir borte i vannet. Det kan kanskje se litt skummelt ut, men vi er vant til dette. Stort sett hvert år tar fjorden ca halvparten av hagen vår, men vi får den tilbake etter hvert. Det er faktisk ikke uvanlig at vannet kan stå til toppen av steinraden rundt uteplassen, og noen år har vi vært nødt til å “redde” trelemmene som utgjør sete og rygglene der nede. De synes ikke fra den vinkelen bildet er tatt, men når vannet kommer dit er det bra høyt. Ikke godt å vite hvor høyt det kommer i år, men vi får bare vente og se.

Nå nærmer vi oss sommeren! Det er så deilig og jeg håper bare at vi får nyte masse sol denne sommeren. Siden det er umulig å vite hva vi kan vente oss får vi bare passe på å nyte hver enkelt dag i stede.

Lev i nuet og ny hverdagen!