En vårdag

Nå har våren virkelig kommet. Sola varmer utrolig deilig, og man kjenner i hele kroppen at det nærmer seg sommer.

Da vi var ferdige med taco-middagen i går gikk gutta mine en tur ut på verandaen og satt og filosoferte sammen. Det var skikkelig blåtime og lyset var nydelig.

I dag har frøkna mi reist på shopping sammen med 3 venninner. De dro tidlig med 09,10 buss og kommer nok sent hjem. Jeg vurderte å hente de så de slapp bussen, men ser at det går greie busser hjemover, så det er godt mulig at de tar den i stede. Jeg får se. Regner med å få beskjed hvis jeg bør hente.

I hagen er fjorden på vei oppover, men faktisk ikke så raskt som jeg hadde forventet. Det kan se ut til at snøsmeltingen strekker seg over lengre tid siden det jo har vært relativt mange dager med litt kjølig vær, men hvis solen bli værende den neste uken vil det nok endre seg. Da må vi nok regne med vann opp til uteplassen ganske snart, men det er vi vant til.

Nå tror jeg at det er på tide med en tur ut, og så kan jeg se på hvordan det går med gutta mine. Junior har hull i fordekket på mopeden sin, så dagens prosjekt er å finne det og lappe det 🙂

Ha en fortsatt deilig lørdag i vårsolen!