Skagen

Da kommer det omsider et lite bilderas fra turen min til Skagen.

Dro på dagen onsdag og var fremme på kvelden. Var godt fornøyd med rommet mitt og hadde god plass, for å si det forsiktig. God seng oppdaget jeg etter hvert også at det var.

Man får nesten sommerfølelse når man kikker ut vinduene på hotellet, men når jeg kom meg ut fant jeg raskt ut at det ikke stemte helt. Det var kjølig og blåste ganske kaldt.

Denne portalen står på forsiden av hotellet, og var ganske kul synes jeg! Vi syklet gjennom denne da vi torsdag ettermiddag skulle ut på sykkeltur. Etter en lang dag på møterommet (09,00 – 16,00) var det godt å få seg en real dose frisk luft.

Syklene sto utenfor hotellet og ventet på oss, og vi tråkket i vei. Syklet fra hotellet, gjennom sentrum og ut til “klitterene” på andre siden. Der fant vi oss ly bak en gressvoll og fikk servert chiabatta med god fyll og litt sprudlevann i glasset. Livet er godt å leve da 🙂

Utsikten var knall, og da nesten hele gjengen valgte å dra på pub før middag var vi en gjeng som i stede hadde lyst på en lengre sykkeltur. 6 stykker av oss vendte derfor nesen mot “Grenen”, som da er sydspissen av Danmark og Skagen.

Vi gikk opp på en knaus og fikk god utsikt. Følte ikke behov for å gå den siste biten helt ut på spissen, for det blåste så vi nesten hadde problemer med å stå på beina. Men heldigvis trenger man ikke gå helt ut dit for å se hvor flott det er.

Da vi vendte nesen mot sentrum igjen møtte vi resten av gjengen på puben og ble der til vi alle dro for å spise middag på Bodilles Kro.

Fredag sov jeg helt til klokken åtte, spiste frokost klokken ni, og klokken ti gikk bussen tilbake til Frederikshavn og båten. Var hjemme ca halv åtte på kvelden, og da ventet middagen 🙂