Interessant helg

Denne helgen har jeg tilbrakt i Kongsberg på årsmøtet til Buskerud Arbeiderparti. Det var i utgangspunktet ikke noe selvfølge at jeg skulle bli med dit, men da de manglet et delegat meldte jeg meg. Gemalen skulle jo dit siden han er leder i det lokale Arbeiderpartiet, så hvorfor ikke bli med, tenkte jeg.

Jeg visste nok ikke helt hva jeg gikk til, men regnet med at det skulle gå bra allikevel. Det fikk jeg heldigvis rett i.

Lørdag var det hovedtale med Hadja Tajik, og deretter var det diskusjon og fremlegging av argumenter for en masse saker som de forskjellige lokallagene hadde fremmet for hovedstyret. Det var andre stortingsrepresentanter der også.
Klokken tre var det tid for gruppearbeid, og jeg var på en gruppe som tok for seg distriktspolitikk. Fryktet at jeg ikke skulle ha noe å bidra med, men det hadde jeg heldigvis 🙂
Dagen begynte kl 09,00 og varte til 17,00

Så gikk vi til rommet for å hvile litt og gjøre oss klar til middag. Vi var heldig med rommet, for det var ordentlig fint. Hjørnerom med god plass og mye lys.

Klokken halv åtte var det festmiddag, og etter en 3-retters var det underholdning med Hennig Kvitnes. Knallbra!

Søndag var vi igjen i gang klokken ni, og ferdige klokken tre. Det ble en lang og ganske slitsom dag, men jeg angrer ikke på at jeg ble med.

Nå er det mandag kveld. Jeg har trent med Friskis&Svettis og sitter her nydusjet. Man lukter ikke akkurat parfymert etter en slik økt. Gemalen sitter og finpusser 1. mai talen sin, og i morgen blir det å gå i tog og høre på taler 😉

Ha en riktig fin 1. mai alle sammen!