En reise mot syd

I dag reiser jeg på tur. Jeg kjenner at hodet mitt ikke er helt klart til å reise ennå, men jeg satser på at det endrer seg så snart kofferten er klar og klærne i vaskemaskinen er hengt opp. Har ikke helt oversikt, men det er vel ikke mer mystisk enn at jeg rett og slett har litt for mange løse tråder akkurat nå.

Pause

Tilbake. Tok like gjerne og hang opp klærne med en gang, så er det en ting mindre å tenke på. Smelte i gang ovnen med det samme også, for jeg må steke et par brød før jeg drar. Må passe på så gutta mine har til nista si i noen dager. Nora spiser annet brød.

Hvor turen går? Jo, helt til Skagen. Ikke så veldig lagt syd, men helt klart lenger syd enn der jeg sitter akkurat nå. Jeg skal på styresamling med styrene i Finansforbundet avd. Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark og Agder. Min gode venninne Trine som sitter i styret i Telemark kan dessverre ikke bli med denne gangen, men jeg har tro på at det blir en fin tur uansett.

I morgen ettermiddag skal vi alle ut på sykkeltur i Skagen. Sykler fra hotellet og rundtom i Skagen før vi ender opp på Bodilles kro hvor vi skal spise middag (aftensbuffet). Har ikke vært i Skagen siden sommeren for 18 år siden. Den gang var jeg 2-3 mnd på vei med eldstemann og kvalm som bare søren. Kastet opp støtt og stadig gjennom hele dagen, men koste meg uansett på ferie med min kjære. Husker også at jeg ble veldig fasinert av Skagen og naturen, så jeg gleder meg veldig til å se det igjen.

Her hjemme er det nå bare rester igjen av snø i hagen, og plenen roper på å bli raket. Det blir ikke tid til det på noen dager ennå, men jeg får satse på å bruke noen ettermiddager i neste uke. Drar med meg noen til å hjelpe til, og så blir det nok orden på hagen i år også. Fjorden har begynt å stige markant, så på begge naboenes eiendommer er det vått nå. Vår ligger litt høyere, men det er bare et tidsspørsmål før vi også begynner å “miste” stadig mer av hagen. Regner med å se tydelig forskjell når jeg kommer tilbake fredag kveld.

Skal forsøke å la høre fra meg mens jeg er på tur 🙂

One thought on “En reise mot syd

Comments are closed.