Det er lov å hjelpe til

Da jeg kom hjem fra jobb tirsdag kjente jeg sola varme deilig og så hvordan den hadde laget hjulspor i gårdsplassen og bare felter foran huset. Da fikk jeg blod på tann og bestemte meg for å hjelpe den med snøryddingen.

Hadde ikke ro i rompa til å vente, så jeg fant frem spaden og gikk løs på snøhaugen på forsiden av huset. Da jeg begynte var den på sitt høyeste like høy som muren.

Etterpå lå den godt fordelt utover og under veis åpnet gemalen kjøkkenvinduet og stakk hodet ut. Han lurte på hva som foregikk der ute og lo godt da han så meg 😀
Det tok ikke lange tiden før også han kom ut og startet snøfreseren. Den ble kjørt opp på verandaen. Det var ikke så mye snø som lå der egentlig, for det er bare en måneds tid siden han var der og freste sist, men en del var det jo.

Nå fikk snøen seg en luftetur før den endte opp i hagen, og hvis bare solen gjør magien sin har jeg håp om bar veranda i løpet av påsken.

Onsdag morgen kom med -15,5 grader, og da var jeg glad for at min kjære hadde frest bort mesteparten av snøen som jeg hadde kastet utover på forsiden av huset. Med slike temperaturer vil det nok gå litt lenger tid en jeg liker før snøen går sin vei. Men jeg gir jo ikke opp håpet om masse deilig sol uansett 🙂

Påsken skal vi tilbringe her hjemme. Har litt forskjellig vi ønsker å bruke tiden til, pluss et prosjekt som kommer til å ta et par dager. Er spent på hvordan resultatet av det blir. Viser dere når vi er ferdige 😉

Riktig god påske!