Siste forsøk

Denne helgen har vi kost oss masse. Lørdag fikk vi besøk av foreldrene mine på ettermiddagen, og de ble til søndag ettermiddag. Dette medfører god mat, godt drikke og masse skravling. Vi snakket ut over kvelden lørdag, og søndag ble det laaang brunsj. Kjempekos.

Mandag morgen trodde jeg ikke på mannen min da han fortalte at det snødde da han sto opp. Jeg måtte spørre om han tullet, men det gjorde han ikke. Innen jeg sto opp dalte det store snøkjærringer, og bilen måtte børstes ren for snø før jeg kunne kjøre. Må innrømme at jeg ikke hadde forventet mer av dette på denne siden av sommeren. Men mars kan være lunefull, og jeg vet at jeg må være forberedt på snø.

Da jeg dro på jobb var verden helt hvit igjen. Selv veien var helt hvit, og det føltes litt uvirkelig. Men så trøstet jeg meg selv med at dette var vinterens siste krampetrekning. Kong Vinters siste forsøk på å klore seg fast, men han blir pent nødt til å gi slipp. Nå vil våren kreve sin plass, og den kommer garantert til å få den.

På vei hjem fra jobb i går var morgenens snødekkede veier igjen bare, og igjen var det lett å se at vi går mot lysere tider. Også i gårdsplassen hjemme begynner vi å se enkelte bare flekker, selv om det nok går ei ukes tid før vi vil se de helt store forandringene.

I dag tidlig spurte jeg junior om han kunne gjøre en jobb på verandaen slik at vi kan få den snøfri, så gjenstår det å se om han var våken nok da jeg spurte til at han husker det når han har stått opp 😉