To fluer

Sliten, men veldig fornøyd sitter jeg nå hjemme på eget roterom igjen. Det har vært tre flotte dager i Kristiansand, men jammen er det godt å komme seg hjem igjen også.

I går gikk det så i ett at jeg ikke rakk å skrive noe, men det er positivt. Vi holdt det gående fra 09,30 til 18,30 og hadde en time før vi skulle møtes til middag. I praksis hadde jeg bare en snau halvtime, for vi møtes gjerne på et hotellrom før middag. Sosialt og kjempekos.

Gårsdagens middag besto av jordskokksuppe til forrett, oksemedaljong med fløtepoteter og div godsaker til hovedrett og til slutt pavlova til dessert. Suppen var fantastisk god også denne gangen. Kjøttet hadde trengt biffkniv (det manglet på bordet fordi de ikke hadde nok til alle), men var smakfullt og godt. Når det gjaldt desserten derimot vet jeg ikke hva jeg skal kalle den, men pavlova var det ikke. Det var tre kremklatter med litt knust pikekyss over. Snodige greier.

I går fikk jeg vite at en av damene i styret vårt som hadde kjørt samme bil som meg nedover, ikke skulle kjøre med oss hjem igjen. Dermed ble det ekstra plass i bilen, og da sendte jeg en sms til gemalen. Saken er nemlig at i begynnelsen av uken ble han obs på de høyttalerne han ønsket seg befant seg i Kristiansand, og lurte spøkefullt på på om vi kanskje hadde plass i bilen til å ta de med oss oppover igjen 😀 Det kunne jeg ikke si så mye om da, men i går så jeg at det ville gå fint. Sendte han derfor beskjed om dette, og 5 minutter senere hadde jeg selgeren på tråden. Han hadde fått nummeret mitt av min kjære og ringte for å avtale levering. I dag kom han derfor mens vi hadde lunsj og leverte høyttalerne. Jeg betalte med Vipps og så hadde vi brått litt ekstra bagasje med oss. Nå står de her hjemme i gangen og venter på at gemalen skal komme hjem fra møtet han er på. Fort gjort, og veldig kjekt å kunne slå to fluer i en smekk 😀