Nye eventyr

Det ble brått liten tid til å skrive innlegg i dag, men jeg haster innom allikevel.

Som jeg nevnte før helgen skal jeg ut på tur igjen. Denne gangen skal jeg til Kristiansand i anledning Finansforbundets vårkonferanse. Det er igjen avdelingene Buskerud, Vestfold, Østfold, Telemark og Agder som samarbeider. Storkoser meg på disse konferansene, for det er topp å treffe igjen så masse flotte mennesker. Når man er tillitsvalgt vil det jo si at andre personer har tillitt til deg, og det gjør i mine øyne at disse tillitsvalgte har positive personlige egenskaper som det er godt å være i nærheten av. Nå har jeg også vært tillitsvalgt i 2 år, og der hvor jeg for 2 år siden følte meg ganske fortapt på min første konferanse så gleder jeg meg nå til å treffe godt kjente venner.

Jeg reiser i morgen tidlig klokken syv og skal være i Drammen klokken åtte. Derfra samkjører vi til Scandic Sørlandet som ligger like ved Dyreparken. Skal faktis på omvisning i Dyreparken onsdag ettermiddag, og det blir jo gøy 🙂

Nå må jeg pakke ferdig og få i meg en matbit før jeg kommer meg i seng. Dere hører fra meg igjen i løpet av en dag eller to 😀

One thought on “Nye eventyr

Comments are closed.