Laholmen

Da er jeg hjemme igjen etter årsmøtetur med Finansforbundet avd. Buskerud.

Ble hentet med buss klokken 14,00 og var på plass i Sandefjord 16,30. Så gikk gåten 17,00 og da satt vi allerede til bords. Synes maten ombord er helt grei, og vi spiste og skravlet helt til vi la til land klokken 19,30. Deler av gjengen min valgte å ta drosje bort, men et par av oss gikk i stede. Synes det er deilig med en luftetur før vi blir værende inne resten av kvelden.

Var strålende fornøyd med rommet mitt. Jeg hadde bedt om enerom og fikk et dobbeltrom helt alene. Fin utsikt og god plass er luksus.

Klokken ni samlet vi oss for en velkostdrink og quiz, og så gikk vi til baren.

Det ble tidlig kvelden på meg. Da klokken var halv tolv tenkte jeg at jeg skulle ta meg en liten tur på rommet bl.a. for å ta en tur på do, men så var det så deilig og stille, og jeg merket at jeg var trøtt. Dermed ble det tidlig natta.

Neste morgen møtte jeg de andre til frokost halv ni, og da ble det klassisk hotellfrokost. Må innrømme at jeg ikke er så spennende i matveien når jeg er på hotell, for da er det egg, bacon, pølser og tomatbønner som gjelder. Mmm..

Klokken halv ti ble det avholdt årsmøte, og klokken halv elleve var vi klare til foredrag med Samuel Massie. Det var det samme som i høst, og han rørte oss alle like sterkt nå som da. Kan varmt anbefales for de av dere som får muligheten.

Som takk for vel utført jobb fikk han en liten gave av oss. Kindermann med masse deilig sjokolade i magen. Det var leder av avd. Buskerud, Stian Samuelsen som overleverte gaven og Samuel ble strålende fornøyd 😀

Så gikk turen tilbake til Sandefjord og deretter buss hjem igjen. Solnedgangen var så nydelig at jeg måtte forevige den, og da deler jeg den selvfølgelig med dere også.

Ny uke er like om hjørnet, og den bringer med seg nok en tur i regi av Finansforbundet. Forteller mer i morgen 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *