Torsdag, og nesten helg

Snart helg, og den blir bra!

Uka har gått med til egen trening og kjøring av unger, men i kveld blir jeg værende hjemme hele tiden. Har både regnskap, medlemslister og litt forskjellig annet som venter, men siden gemalen er på tur kan jeg jo bruke hele natta for å bli ferdig med alt…. Nei da, har ikke planer om det, men man vet jo aldri. Når man er ferdig med matlaging, middag og alt annet på timeplanen er det ikke uvanlig at klokka har løpt fra en. Sikkert mange som kjenner seg igjen med det. Skal uansett forsøke å komme meg i seng til fornuftig tid, men vi får se.

Det er Regionkonferanse for LO Buskerud i dag og i morgen, så der befinner min kjære seg. Selv skal jeg på tur i morgen, så vi sees ikke igjen før lørdag kveld. Gleder meg til den årlige turen til Laholmen hotell i Strømstad med Finansforbundet. Det er årsmøtet vårt som skal avholdes, men bortsett fra selve årsmøtet til avd. Buskerud så tilbringes resten av turen sammen med avdelingene Østfold, Vestfold, Telemark og Agder. Min venninne fra Telemark hadde dessverre ikke anledning til å bli med denne gangen, men jeg ser henne i neste uke. Forteller mer om det over helgen 😉

Lyst på et enkelt middagstips? Var litt tom for ideer på tirsdag, men hadde kjøpt med meg en stor pakke med smårettskinke da vi var på handletur sist lørdag. Gemalen var på møte i Drammen, så ungene og jeg spiste rett og slett salat til middag. Må innrømme at jeg var inspirert av salaten til Nora på Lizzies i vinterferien, så tilbehøret ble skinke, revet ost, paprika, mais, tomater og fetaost. Stekte også rundstykker og hentet opp focaccia fra fryseren.

Det smakte knallgodt! Nå gjenstår det bare å finne ut hva jeg skal bruke resten av skinken til 😉

I morgen er jeg på jobb frem til bussen henter oss klokken to, men så mye ordinær jobbing rekker jeg ikke. Begynner dagen med et kort møte med de tillitsvalgte, deretter 2,5 timer i SAMU-møte med ledelsen etterfulgt av møte i ansettelsesutvalget. Rekker nok sånn akkurat å logge meg på arbeidsplassen min før lunsj, og deretter 1,5 time jobb før bussen går. Ja, den dagen kommer nok til å gå unna fort. Helt i orden det, for jeg gleder meg til turen. Den høres kanskje ikke mest spennende ut, men den pleier å være veldig koselig. Sosialt samvær med gode kollegaer, andre medlemmer av Finansforbundet (og styret) og så avslutning med foredrag av Samuel Massie. Dette er det samme foredraget vi hadde på høstkonferansen til de tillitsvalgte, men han er sjarmerende og dyktig til å formidle budskapet sitt så jeg vet det blir veldig bra.

Håper dere også får en flott helg!

One thought on “Torsdag, og nesten helg

  1. Ja du Hege du Hege? her går det unna i svingene. Men så gøy å få være med på så mye spennende ?? Ønsker deg en koselig helg, litt borte og litt hjemme.
    Her har det regnet litt i dag, og gradene sank til 27? herlig. ?
    Ellers har det ligget på opp mot 34 om dagen og knall ?
    Har det fint, men gleder meg til å komme hjem nå. ?
    Klem mam.? og hils alle. ?

Comments are closed.