Ikke helt etter planen

Natt til søndag var jeg våken flere ganger. Blir jo gjerne slik når man ligger på fremmed sted, og hoteller går jo helt klart i den kategorien. Klokken tre våknet jeg av en gjeng herremenn som sto på fortauet 5 etg under meg og hadde det helt topp. De laget et slik lurveleven at det var umulig å overhøre de, og i tillegg merket jeg at magen verket og trykket. Det tok ikke lange tiden før jeg forsto at det var gallestein som laget krøll igjen. Det er ganske lenge mellom hver gang nå, men ikke så lenge siden sist.

Det var ikke annet å gjøre enn å ta noe for det og forsøke å få sove igjen. Da effekten begynte å komme sovnet jeg igjen, men våknet flere ganger. Halv syv ga jeg opp å få sov og begynte i stede å vurdere hva jeg skulle gjøre. Det var frokost klokken åtte og klokken ni begynte første trening.
Hælen min som jeg skadet på trening mandag (for en uke siden) var sint på meg for lørdagens treninger, og i tillegg var det dette med galleblæren. Vurderte om jeg skulle ta toget hjem igjen eller bli med de andre opp på NiH, og etter mye frem og tilbake falt jeg ned på det siste.

Heldigvis ble hælen mer samarbeidsvillig da jeg begynte å gå mer på den, og så byttet jeg ut første trening med noe som var mindre belastende for den. Det fungerte bra.

Andre bolk den dagen var dansetrening, og etter lunsj hadde jeg 2 foredrag. Det var jeg glad for, for magen fortsatte å krangle. Måtte derfor snike meg ut under første foredrag etter lunsj. Godt jeg alltid har med meg Voltaren, for det gjorde at jeg fikk gjennomført dagen og kom meg hjem uten for mye krøll. Siste foredrag var om kommunikasjon, og det var Sibeth Hoff som holdt dette.

Hadde en flott helg. Skulle ønske søndagen ikke hadde blitt som den ble, men sånt har man ikke styring på. Magen (galleblæren) ble bedre utover kvelden og mandag var den heldigvis grei.

I dag sto det årsmøte i Friskis&Svettis på timeplanen min. Rakk bare så vidt hjemom en snau time før jeg måtte ut igjen. Har takket ja til å være kasserer i 2 nye år, og det er helt greit.

Nyt tirsdagen!