Halvveis

Da er vi i gang, og det har vært en flott dag!

Var tidlig på plass og var faktisk av de første som fant oss bord i fellesarenaen. Siden dette er 3. gang for meg, og de andre allerede før det hadde “fast bord” var det ikke noe spørsmål om hvor vi skulle sitte. Det var bare å toge opp og finne bordet vårt. Som du ser var det ikke noe stort problem, for det meste var ledig. (bildet viser bare 1/3 av området)

Selgerne var også på plass. Synes egentlig at det var betydelig mindre/færre boder i år enn tidligere år, men vi savnet ikke noe og de fleste fant litt for mye de hadde lyst på. Selv kjøpte jeg en treningsoverdel til meg selv og 2 til frøkna mi. Rart hvordan det er så mye lettere å finne noe til ungene enn til seg selv. Får se om jeg finner noe til junior i morgen, for det føles urettferdig å bare ha med noe til frøkna 😉

Første treningen min i dag var dans, og deretter var jeg på foredraget “Trening – Medisin som virker på hjernen”. Det tok for seg viktigheten av trening i forhold til hvordan det påvirker hjernen vår, og hvordan moderat trening er med på å forbedre hjerneaktiviteten. Hvordan dette faktisk kan bidra til redusert bruk av legemidler, motvike depresjon og økt lykkefølelse.

Det var veldig interessant å høre på og man får en del aha-opplevelser. Så var det bare å sette det hele ut i livet da. En halv time trening 5 dager i uka er ideelt.

Så var det lunsj neste før jeg hadde Yoga-time for første gang i mitt liv. Må innrømme at det ikke var noen høydare, men jeg gir det en ny sjanse i morgen. Da vet jeg litt mer hva jeg går til, det er en annen instruktør og forhåpentligvis blir det lettere å følge instruksjonene hans (hvis jeg bare hører han bedre enn han jeg hadde i dag)

Avslutningen var dansetrening med Robert Granat. Det svarte til forventningene, for å si det sånn 😀

Ved endt dag satte vi oss i bilen og kjørte til hotellet. Etter en kjapp dusj gikk turen ut igjen til middag på Peppes. Maten var god og det var masse av den, så alle gikk derfra sprekkmette.

Vi bor på Clarion Hotel Savoy, og selv om rommet er av svært beskjeden størrelse har jeg det jeg trenger her. Skal jo tross alt bare sove noen timer før vi løper innom frokostsalen på vei til bilen i morgen tidlig. Blir knapt med tid når frokosten ikke åpner før åtte og vi skal være på plass på Idrettshøyskolen og første trening allerede klokken ni.

Da er klokken nesten elleve og jeg er god og trøtt. Tror Ole Lukkøye skal få en enkel jobb med å få meg til å sove i natt. Natta!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *