Snart helg!

Så er vi der igjen. Torsdag og nesten helg. Bare èn dag igjen….

Denne uka har jeg kranglet masse med egen samvittighet og gitt meg selv drøssevis med mentale spart i leggen (og i rumpa). Jeg var så innmari fornøyd med meg selv frem til midt i januar, men nå ser jeg at jeg er i ferd med å ødelegge for meg selv. Jeg har så flotte ambisjoner og ønsker virkelig å være standhaftig, men så innser jeg at jeg fortsatt er like svak som jeg alltid har vært for alt som er godt.

Det hjelper jo ikke å være tilsynelatende flink, for så å snope når andre ikke ser det. En kjeks her, slitt småsnacks der osv. Antar at mange kjenner seg igjen i akkurat dette, men noen ganger er felles skjebne en innmari dårlig trøst.

Slik så lunsjen min ut i dag. Slettes ikke en dårlig lunsj, for jeg blir helt passe mett av den. Ikke så morsom å skulle spise dette når kantinedamen har vartet opp med svenske kjøttbullar med spennende tilbehør, men ….
I dag har jeg faktisk klart å ta meg selv i nakken og holde meg til dietten min (nesten) og er fornøyd med meg selv.

Jeg hadde et mål som jeg ønsket å nå før jeg skal avgårde på Friskis&Svettis dagene til helgen, men det gikk ikke. Ønsker meg viljestyrke til å fortsette der jeg slapp ved nyttår 😉

Nei, nok selvopptatthet!

Det er så utrolig deilig at det har begynt å lysne når jeg våkner i halv syv tiden på morgenen, og når jeg kjører til jobb har det faktisk blitt ganske lyst. Lyst er det når jeg kommer hjem også, og i bortimot et par timer etterpå.
Nå går det rette veien!

Kunne nyte dette vakre skuet da jeg kom hjem i dag. Føler meg veldig heldig 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *