Fra det ene til det andre.

Siste uka har gått i en fei, men den begynte ganske trått.

Mandag for en uke siden var jo dagen for de store snøfall. Vi våknet til store snømengder i gårdsplassen og brukte 1,5 time med snøfreser og skyffel før vi kunne kjøre til jobben. Vi kom derfor begge 1 time for sent på jobb.
På vei til jobb havnet jeg bak brøytebilen, og første tanke var at det var litt irriterende, men da jeg hadde kjørt litt innså jeg at jeg hadde hatt kjempeflaks. Hadde det ikke vært for brøytebilen ville jeg fått problemer med å kjøre, for det lå mye snø i veien. Dermed la jeg meg i passe avstand bak og tuslet i bedagelig tempo til jobben.
Da vi kom hjem igjen hadde det kommet like mye snø en gang til, så da var det bare å begynne på`n igjen. Halvannen time senere var gårdsplassen og veien igjen kjørbar. Totalt kom det ca 1/2 mtr snø det døgnet. Da ønsket jeg alt av snø dit pepper`n gror, så meldingene om mulig snøstorm på torsdag var ikke det jeg ønsket å høre. Heldigvis merket vi ikke noe til det her. Det kom noen cm snø, men det gikk veldig greit. Det var ikke nødvendig å måke noe heller, så det var helt innafor.

Onsdag var det bursdagsfeiring her. Bursdagsgutten hadde bestemt middagen, så det ble biff med råstekte poteter, bearnèsaus, løk og sjampinjong stuing, brokkoli og hvitløksdampet asparges. Mmm…. Det smakte godt 🙂

I går hadde vi bursdagsfeiring med familieselskap. Det ble to bordsetninger, men det var bare koselig og i tillegg fikk jeg kokkelere litt ekstra.
Søsteren min og familien kom til lunsj og ble servert quiche Lorraine, roastbiff, salat, kylling og focaccia. Vi spiste så vi nesten sprakk og skravlet i flere timer før de måtte dra i 5-tiden. Kjempekos!

Litt før klokken seks kom yngste søsteren til gemalen og familien hennes. Da var det hjemmelaget pizza på menyen. Ikke den mest avanserte man kunne ha på menyen, men det var bursdagsgutten som hadde bestemt det. Dermed  ble det slik.

Til slutt koste vi oss med kaker til dessert før besøket vendte nesen hjemover i 9-tiden. Da hadde vi hatt koselige timer med skravling ennå en gang. Kjempekos med besøk 🙂

I dag har vi bare vært late. Alle bortsett fra frøkna, for hun har vært på besøk hos ei venninne. Vi andre har gjort lite fornuftig, men da blir det jo litt balanse i forhold til gårsdagen hvor det gikk i ett fra vi sto opp.

For noen begynner vinterferien denne uken, men vi venter en uke til. Da skal jeg ta meg fri et par dager og finne på noe kos med ungene. Vet ikke hva ennå, men det planlegger vi mot helgen igjen.

Håper dere får ei fin uke, uansett om det er ferie eller ikke 🙂

 

One thought on “Fra det ene til det andre.

  1. Alt hørtes veldig koselig ut da, men skjønner at det gikk I ett med såå mye besøk. Men da er ihvertfall 17 åringen behørig feiret.
    Godt med en avslappende dag I går da, godt å roe ned og bare kose seg. ?? En blomst til deg.
    Klem mam. ? ?

Comments are closed.