Den beste Valentinsgaven

Det er nok mange meninger om Valentinsdag. Noen synes det er en super kjærestedag, mens andre tenker at det er nok en dag da handelsstanden kan øke salget sitt. Det er opp til enhver hva en tenker, for der er det ingen fasit.

Selv fikk jeg verdens beste valentinsgave for 17 år siden, og ingen annen valentinsgave kan måle seg med den. Gaven var på 51 cm og veide 3.640 gr. Han kom ca kl 18,20 og fikk navnet Mats

Han er født med fødselsmerke, et såkalt Storkebitt. Det henspiller på at han har merke både i pannen og i bakhodet.
Dette hadde han helt til han var 5 år. Da fikk han flere laserbehandlinger på Rikshospitalet, og innen han begynte på skolen var det borte.

En måned før han ble 3 år ble han storebror til Nora. Han er en omtenksom og utrolig snill storebror, og det har aldri vært noe problem med sjalusi eller heftige rivaliseringer mellom de. De er begge veldig gode med hverandre, og selv om de er veldig forskjellige som personer er de fantastiske med hverandre.

Fortsatt er båndene mellom de sterke og gode, og i en alder av 14 og 17 år viser de gjerne kjærlighet og omtanke for hverandre.

Tusen takk for at du er en så flott gutt som du er, Mats. Jeg er veldig stolt av å være mammaen din, og utrolig glad i deg!

Love you to the moon and back!

Blå, Hjertet, Disposisjon, Design, Kjærlighet