Litt planlegging

Denne uken har vi omsider klart å planlegge litt på forhånd. Forhistorien er at jeg i grunn synes det er greit nok å lage middag hver dag, men det jeg synes er helt pyton er å skulle finne ut HVA vi skal spise. Vi har gjort flere forsøk på å planlegge ukesmenyer, men det har bare gått noen få uker før jeg går lei av å mase på de andre og så er vi tilbake til gamle vaner.
Nå har jeg fått med meg gemalen på notene, så nå er også han pådriver for planleggingen. Håper at det er det som skal til for at vi kan holde oss til gode vaner litt lenger enn tidligere.

Denne uken ser menyen ut som dette:

Mandag : Indian curry wok m/biff
Tirsdag : Ostesmørbrød
Onsdag: Hamburger
Torsdag: Pastagrateng med kyllingkjøttdeig og grønnsaker
Fredag: Taco

Fredagen kom vel ikke akkurat som noen overraskelse, men den hører jo med til uka den også.
I dag har det altså vært hamburger på menyen, og med hjemmelagde grove hamburgerbrød ble det veldig bra. En slik er nok til at magen min er god og mett.

I morgen er det altså pastagrateng, og da skal jeg lage carbonarasaus fra bunnen av for første gang. Det blir interessant 😉

På jobb i dag kom jeg plutselig på å sjekke priser på flybilletter til Thailand igjen. Det er et par uker siden jeg fikk klarsignal på sommerferieønsket mitt, men siden vi har ventet på avklaring fra jobben til gemalen også har det gått litt ekstra tid. Da jeg sjekket prisene igjen i dag hadde de steget med 2-3.000,- totalt, og da sendte jeg melding til min kjære om at det var fint hvis han kunne få avklart ferien sin slik at vi fikk bestilt.
Det gikk i boks, og etter middagen i dag gikk jeg rett på nett og bestilte billetter. Dermed er ferien spikret og da gjenstår det bare å begynne å glede seg.

Så et bilde fra stranden i Hua Hin på nett i dag og konkluderte med at også i Thailand går røykerne tøffere tider i møte. På 24 av landets strender blir det nå disse reglene som gjelder:

Det vil si at man risikerer ca 25.000,- kroner i bot eller 1 år i fengsel. Forbudet trådde i kraft nå 1. februar og jeg synes synd på de som blir straffet.
Nå røyker ingen av oss, så for vår det blir det bare et pluss 🙂

Gleder meg til lange late dager i solen i Thailand!

One thought on “Litt planlegging

Comments are closed.