Gleder meg

Det er i utgangspunktet en tradisjon at Friskis&Svettis arrangerer F&S Dagene hvert 2. år. Jeg har fått være med på dette 2 ganger tidligere, men nå har det faktisk gått hele 3 år siden sist. Årsaken til det er at det har vært store oppussingsarbeider på Norges Idrettshøgskole hvor arrangementet er, så da ble det utsatt 1 år.

Dette arrangementet er liksom høydepunktet for «Friskiser». Straks dagene er over ser vi frem til neste gang. Det foregår over 2 dager og vi reiser hjemmefra litt før syv lørdag morgen og blir over til søndag ettermiddag med hotellovernatting i Oslo.

Neste arrangement er om 3 uker. Det sparker i gang lørdag 24. og i løpet av disse 2 dagene skal vi få svette massevis og få enda mer inspirasjon. Det er 63 forskjellige tilbud i løpet av helgen og det er en god blanding av trening og foredrag. Selv var jeg kjapt på nett da det ble åpnet for å registrere hvilke poster vi ønsket oss fredag morgen for en uke siden, så jeg kunne velge fritt.

Slik ser programmet mitt ut, og det skal bli så gøy!

Eneste forskjellen jeg må gjøre er å melde meg av “After training”, for da reiser i stede gjengen min ned til hotellet og deretter ut for å spise. Vi er 15 stykker på tur, og middagen blir på Peppes. Det er tradisjon i det også, og så er det veldig uhøytidelig og kos.

Som dere kanskje kan se er jeg veldig glad i dans, så jeg har plukket ut alle dansetreningene. Har også forsøkt å finne en grei balanse mellom trening og foredrag. Gleder meg!