Fjortis

Årene flyr fort. Det er gammelt nytt, så jeg regner ikke med at du ble så overrasket av det utsagnet. I hodet mitt er jeg fortsatt ikke gammel. Jeg føler meg ikke eldre nå enn da jeg var i 20-årene, men selvfølgelig har jeg gjort en masse erfaringer i årene etterpå som gjør at jeg er en hel annen nå. Men det er når jeg ser på ungene mine at jeg virkelig kjenner på hvordan årene flyr.

I dag er det 14 år siden jeg våknet med veer i 3-tiden på natten, og klokken 12,08 kom frøkna vår til verden. Det ble en litt tøff fødsel for henne, og resultatet var 4.5 mnd kolikk. Sånn kan det gå når jordmoren synes det er helt greit at babyen bruker litt ekstra lang tid, slik at hun selv kan rekke over litt flere fødende. Kunne kverket henne i ettertid, men det hjalp jo ikke så mye når babyen allerede hadde får den ekstra belastningen. Men heldigvis går også kolikk over.

Er de ikke herlige! Verdens beste begge to spør du meg 🙂

Goingen har her blitt 9 mnd og vi nyter en deilig høstdag.

Og plutselig har det altså gått 14 år og frøkna er “fjortis”.

Elsker deg himmelhøyt! Gratulerer så mye med dagen, hjerterprinsessen vår!