Ut me`n

En sak som krydrer hverdagen er kreative kollegaer. Ekstra morsomt er det når disse kreative kollegaene har bursdag, og andre kreative kollegaer bestemmer seg for å finne på litt sprell. Hvis det er noen som fortjener å bli spilt et puss så er det jo nettopp en av de som er flinkest til å finne på sprell med andre. Dermed var det duket for litt morsomme forberedelser onsdag ettermiddag.

Jeg ble tilkalt for å lage litt ballongpynt (ikke synlig på bilene) og var ikke vanskelig å be, og når jeg først var i gang ble jeg jo gjerne med på de andre forberedelsene også. Det er utrolig hva man kan få til med gråpapir og pakketape. Spesielt når vi snakker om store mengder gråpapir, og store mengder pakketape!

Det tok litt tid før kollegaen min klarte å ta i bruk arbeidsplassen sin på torsdag, for å si det mildt. I tillegg til at alle sakene hans var behørlig pakket inn var selvfølgelig saksen hans tilsvarende innpakket, og alle andre sakser var selvfølgelig gjemt godt unna 😀 Han tok det akkurat sånn som vi håpet og han hadde veldig sansen for spøken. Det er ikke hvem som helst man kan spille slike puss, men denne 40-åringen tar slikt på stående fot 🙂

Det var inngangen til helgen min. Innholdet i helgen har til gjengjeld vært av et langt roligere slag. I går var frøkna på slalom mesteparten av dagen, og bortsett fra noen ærender ble det rolig dag på meg. I dag har jeg sittet mesteparten av dagen (ca 6 timer) med regnskap. Gutta har vært på trippel-stevne, så jeg har naturlig nok hatt avbrudd for å følge live-visning av stevnene. Knotet litt før jeg fant ut av visningene, men omsider kom jeg meg inn. I Flesberg lå det bra an før han fikk klikk på siste skuddet, og dermed falt han ned på 18. plass for det stevnet. Han lå på 4. plass før finalen, men det hjelper ikke når man mangler et skudd i avslutningen.
I Rollag/Veggli ble det 3. plass, og det var vel fortjent. Første stevnet i Kongsberg vet jeg ikke hvordan det gikk med, for der finner vi ikke resultatlistene.

Da jeg omsider ble ferdig med regnskapet i dag gikk jeg løs på julepynten. Vi har passert 13. dag jul og det var veldig på tide å rydde. Bananeskene er fylt opp igjen og juletreet gikk i knestående før det havnet i esken sin.

Ut me`n! Ett år til neste jul 🙂