Nye muligheter

Da var vi i gang med det nye året, og 363 nye blanke ark ligger foran oss. Ja, jeg vet hvor mange dager det er i ett år, men vi har jo gjort unna nesten 2 dager alt, og da er det 363 igjen.

Bruk de blanke arkene godt, og ha gjerne en plan for hva du vil med de. De gir masse muligheter, hvis man bare vet å benytte seg av de. Jeg har tenkt til å bruke de sammen med de jeg er glad i, og så håper jeg på at jeg får en del spennende muligheter på andre fronter også.

2017 ble avsluttet slik som 2018 begynte. Sammen med de jeg er glad i.
På menyen sto det samme som jeg nok har for vane å lage hver nyttårsaften. Stuffet kalkunbryst med masse godsaker, timianpoteter, portvinssaus, brokkoli, hvitløksstekte aspargesbønner, bearnaisesaus og sopp- og løkstuing med fløte. (og ja, serviettene mangler visst denne gangen også….)

Dessert ble det ikke i år, men det ble masse andre godsaker. Dessuten var magen så fullstappet etter middagen at det i grunn ikke var plass til dessert.

Etter maten spilte vi kort (Amerikaner) frem til midnatt, og så var det fyrverkeri og stjerneskudd på planen. Heldigvis var det ganske klart ute, så vi kunne se fyrverkeriet på andre siden av fjorden også. Masse flott å se, og mange, mange tusen kroner opp i fargesprakende farger og røyk.

I dag var det arbeidsdag igjen og tilbake til hverdagen. Med alle utskeielsene i juleuken og spesielt helgens utskeielser er jeg superfornøyd med å konstatere at jeg ikke har gått opp noe i løpet av ferien. Men jeg vet også at slike kosetider gjerne viser seg litt forsinket på vekta, så i dag var jeg tilbake til eget kostholdsprogram. Lunsjen så slik ut:

…. og jeg er spent på hva vekten sier i slutten av uken. Krysser fingrene for at jeg har hatt en grei balanse mellom kos og fornuft 🙂

Nytt år og nye forsetter, pluss noen gamle 😀