Stille natt

Så sitter jeg her. Klokka har tippet tolv med over en time og huset er stille. Det har blitt lille julaften, ungene er i seng og jeg er sistemann som er våken. Et sted høyt der oppe over skyene sitter gemalen, på vei hjem fra Thailand. Når vi våkner i morgen er det ikke lenge før han er hjemme her igjen.

Rart at han har vært borte i litt over ei uke alt, og rart at det ikke er lenger. Det føles som om han har vært borte i en evighet. Det har vært en spesiell erfaring å sitte (farte rundt) her hjemme og vite at han befinner seg på andre siden av kloden. Blir spennende å høre hva han har å fortelle når han er tilbake.

Ungene og jeg har kost oss vi. Det er ikke noe synd på oss, for vi har gjort akkurat som vi vil og spist en masse middager som gemalen ikke hadde kommet til å spise. Ja, han er sær i matveien. Men sånn er det bare. Da gjelds det å benytte anledningen når han ikke er her. Han er jo en del på farten sånn til vanlig også, så menyen tilpasses etter hvem som er hjemme. God med variasjon 🙂

Så over til dagens bursdagsgratulasjon:
I dag er det nemlig bursdagen til mammaen min! Gratulerer så mye med dagen, kjære mamma 😀 Vi er veldig glad i deg!

Når jeg tenker på mammaer tenker jeg ofte på denne stripa med Tommy og Tiger`n. Sånn er mammaer. Mammaer kan alt og fikser alt 😉
Hva skulle vi gjort uten mammaer? Ikke vet jeg 🙂

http://img7.custompublish.com/getfile.php/1854778.1537.rwuapfqssd/mamma+tommy_715x233.jpg

Da tror jeg det er på tide å komme seg i seng.
Natta, folkens!