Tom for luft

I dag hadde jeg som vanlig masse planer. Skulle bake kolakaker, klippe M, lage sjokoladeflarn, og litt til som jeg ikke husker. Men sånn ble det ikke.

Da jeg kom hjem i dag gikk liksom bare lufta ut av meg. Ungene holdt på med sitt og det var kaldt i huset for de begge hadde “glemt” å fyre. Les: “Håpet at den andre skulle gjøre det”.
Resultatet ble at jeg fikk fart på peisen og klappet sammen på sofaen. Bestemte meg for at jeg rett og slett ikke gadd å gjøre noe fornuftig når det heller ikke var noen andre som viste noe initiativ. I stede fant jeg frem padda (iPad’n) og fant en koselig film på Netflix.

Det viste seg at filmen jeg hadde funnet meg var av det laaange slaget, og først etter en ganske lang stund kom frøkna ned og var tydeligvis sulten. Jeg lot henne ordne mat til seg og broren (hamburgere), og ble rett og slett sittende i sofaen selv. Jeg skulle ha lavkalori-middag og det visste ungene, så de var innstilt på egen middag. Har faktisk holdt på med dietten min i ca 3 mnd nå og har gått ned 8 kilo foreløpig. Det synes ganske godt og jeg er veldig stolt av meg selv, om jeg må få si det selv. Målet er 10 kg til, men det er et langsiktig mål. Forhåpentligvis er jeg der innen sommeren kommer.

Med filmpause for å lage meg egen middag (og steke et brød) og filmpause for å hjelpe Nora med å gjøre ferdig gaver til venninnene og pakke de inn, varte filmen min ganske så lenge. Men det var en koselig film (med en passe dose flaue øyeblikk) så jeg bare koste meg.

Da klokka nærmet seg halv ni ble jeg som vanlig urolig og klar for å gjøre litt fornuftig. Dermed gikk jeg løs på stekeovnen, og nå er den så ren som det er mulig å få den. Fingrene mine er tørre og ikke helt fornøyd med at jeg glemte gummihansker, men det får bare være. Var veldig godt å få jobben gjort, for den har blitt utsatt lenge. Nå er ovnen også klar til julemat, og det var bra 🙂

Nå har jeg ingen andre planer for kvelden (det som er igjen av den) enn å få unge nr to i seng, og så kamper jeg foran tv`n litt før jeg tar turen inn på badet og i seng selv også.

I natt er det forresten årets korteste natt! Nå snur sola og vi går mot lysere tider igjen. Det er deilig det 😀

Natta!

One thought on “Tom for luft

  1. Godt å høre at du kan slappe av litt du også.?
    Du har sikkert nok kaker, og jo flere en har desto mer spiser man.
    Nyt og kos deg, det er vel fortjent. ? Da sees vi om et par dager. ????

Comments are closed.