Glasur av flere slag

Da jeg kjørte til jobb i går tidlig møtte jeg regnet før jeg rakk frem til jobb. De siste 3-4 minuttene kjørte jeg i -6 grader og regnvær som frøs på ruten før det var mulig å få det av. Heldigvis ble det ikke for ille før jeg var fremme.

Fult så greit var det ikke da jeg skulle hjem, så dette var synet som møtte meg da jeg satte meg inn i bilen. Den var selvfølgelig helt glasert på utsiden, og det var ikke stort sikt fra innsiden heller. Dermed var det bare å fyre i gang alt som var av varme og vente til at det skulle klarne. Godt man har mobilen til å holde seg med selskap mens man venter på klar sikt.

I dag hadde jeg som vanlig en pen slump med ting jeg gjerne ville rekke før sengetid, og jeg kom nesten i havn. Jeg rakk middag, pynting og montering av pepperkakehus, hårklipp av Nora, mekke ny kalender for 2018 og nå litt blogging. Det gikk faktisk langt bedre enn forventet.

Er ikke helt sikker på om nissen min er snill eller bare skummel, men mine kunstneriske evner med melisglassur strekker seg ikke lenger enn dette 😀

Det eneste som må vente til i morgen er ny porsjon med kolakaker, for de jeg bakte for et par uker siden er borte allerede. Men heldigvis er det en relativt rask og takknemlig jobb.

Fikk en snakk med gemalen også midt oppi det hele også, og han har det bra. Han synes det begynte å bli i kjøligste laget, for temperaturen har faktisk kommet under 20 på kvelden, og bassenget holder bare 20 grader på dagen. Ikke så fristende, og ikke helt det han hadde håpet på da han dro nedover. Men er det noe vi ikke rår over så er det været 😉

I morgen er det ny dag og nye muligheter. Håper ikke dagene går like fort for min kjære, for da blir ferieuken hans veldig kort. Uka mi har løpt av gårde som vanlig, og snart er det helg. Junior har siste skoledag i morgen og frøkna har kort dag fredag. Snart ferie for meg også, og det blir godt. Synes det er upraktisk med julaften på en søndag, men sånn er det bare 🙂