Et skritt nærmere

Nå begynner jeg å føle på at julaften nærmer seg veldig fort. Bare ei uke igjen og så bør jeg ha alt på stell. Har jeg tro på at jeg kommer til å klare de? Kanskje ikke helt, men godt nok. Julaften blir det uansett.

For noen dager siden laget jeg ei liste med ungene over det vi ønsket å ha laget til jul. Og da snakker jeg selvfølgelig om kaker og godsaker. I dag har vi kommet oss i gang med litt flere ting, og første godsak ut er Troika. Kjevlet marsipan og fikk på 1. lag nougat sånn i ett-tiden i natt.

På morgenkvisten i dag kom det på et lag gele, og et par timer senere nok et lag med nougat.

Nå har jeg til og med fått delt opp godsakene og de står i fryseren og venter på å få et lag med sjokolade som siste finish i morgen.

I mangel på passende pusker eller trær i hagen har jeg i dag dekorert rosene og espalieret med lyslenke.

Når mørket kommer er det jo ingen som ser hva lysene er festet til, og jeg synes i grunn at effekten ble bra. Vanskelig å se smålysene på bildet, men i virkeligheten ser det bedre ut. Her ser det jo omtrent ut som om huset står i brann 😀

Frøkna mi har hatt besøk av ei venninne i dag og de har også hjulpet til med “baksten”. Litt usikker på om det går under betegnelsen bakst, men de har i alle fall laget sjokoladerisboller. Det er godt det!

Selv synes jeg bare at dagen har flydd fra meg, men jeg kommer meg da noen skritt nærmere målet for hver dag. Gemalen storkoser seg i Smilets land og alle er fornøyde 😉

 

 

 

One thought on “Et skritt nærmere

Comments are closed.