Litt kreativ

Har hatt noen trege dager nå og det har resultert i at det har vært stille fra meg. Nok å henge fingrene i på jobben og et hode som ikke har samarbeidet. Det er en dårlig kombinasjon. I tillegg har jeg ønsket å gjøre litt juleforberedelser og har vel i grunn ikke vært villig til å kaste inn årene selv om hodet protesterer.

Er på 3. dag med hodevondt i dag og ut i fra tidligere erfaringer bør dette være siste dag. I morgen bør hodet henge mer med, og jeg håper virkelig at det stemmer. Har så mye jeg ønsker å gjøre og da er det ikke tid til å gå med hodet i tåka. Krysser fingrene for en klarere morgendag.

Har fått litt å bryne nøtta på nå om dagen. Jeg jobber på en avdeling i banken som heter Kredittservice. Det sier dere nok ikke så mye, men vi kontrollerer lån, sender til e-signering, diskonterer (utbetaler), styrer med pantedokumenter osv, osv. Høres kanskje litt tørt ut, men er en trivelig jobb.

Nå har jeg tatt utfordringen med å lage en liten filmsnutt på vegne av avdelingen min, og da vil jeg gjerne være litt kreativ. Litt barnslig kanskje, men har i alle fall tenkt til å bruke disse tallene. Jeg blir i alle fall i godt humør av å se på de, så jeg håper at det kan smitte over på andre også.

https://i.ytimg.com/vi/MN-c1BRccb4/maxresdefault.jpg

På privaten har jeg bl.a. planer om å bake flere julekaker. Laget sandnøtter på tirsdag, men kokosmakronene som egentlig sto på to-do listen min i dag har blitt droppet. Prioriterte et par andre ting, og så tror jeg at jeg kaster inn håndkle for i dag. Får ikke hjelpe med flink-pike syndromet. Det blir ikke gjort stort mer i dag, så da får jeg heller håpe på at det blir tid til uken. Helgen er fylt opp med annet, men det er fortsatt 2 uker til jul. Og skulle jeg ikke rekke alt jeg ønsket så er det ingen krise det heller. Jul blir det uansett og vi skal feire den sammen med foreldrene mine og tanten min, så jeg vet det blir en koselig jul 😀

 

One thought on “Litt kreativ

  1. Senk tempoet Hege, hodevondt må kureres med litt mere hvile, og der er du vel ikke så flink. ?
    Vi må lære å ta mere hensyn til kroppens signaler. ?
    Rekker du ikke alt du skulle gjordt til jul, så vott. Jul blir det uansett 3 eller 8 kakeslag, hva så. ? Vi gleder oss til julefeiring hos dere, og kan ikke mere en spise oss mette, så ikke glem og kose deg og senk tempoet litt innimellom slaga.
    Nå gleder jeg meg til juleforberedelser jeg også.? det er en koselig tid.
    Kos dere i Risør hos gjengen i helga, der kan du senke skuldrene. ??? Hils de såå mye fra oss. ?

Comments are closed.