Komikveld

I går var jeg på en ordentlig fin tur, og på premiere til og med!

Utgangspunktet er at Finansforbundets avdeling Buskerud hvor jeg sitter i styret arrangerte teatertur for medlemmene sine, og som både medlem og styremedlem var jeg rask til å melde meg på da det ble mulig. Vi har tidligere hatt teaterturer til Drammen teater, men i høst ønsket vi å gjøre en vri på det hele. Det ble derfor tur til Oslo og Chat Noir i stede.

Vi hadde felles buss som hentet oss og så var vi på plass i Oslo ca klokken seks. Først spiste vi asiatisk mat på Tabibito. Jeg har en kollega som var der for en uke siden med fruen og et vennepar, og han skrøt veldig av maten og stedet. Det forstår jeg godt, for jeg likte det også veldig godt.

Det ble nok ganske mye styr for de med en gruppe på 54 personer, men på tross av litt logistikkproblemer for servitørene var det en absolutt positiv opplevelse. Det var i grunn positivt fra det øyeblikket vi gikk inn døren, for det luktet nydelig i rommet (mat) og det var et virkelig delikat lokale. Maten var også knallgod og selv om vi ble servert flere småretter var det totalt sett nok til at vi ble gode og mette. Bildet viser rett 1 av 4 🙂

I spikersuppa er det nå masse småboder og et stor pariserhjul som virkelig lyser opp gatebildet. Fikk julestemning bare av synet.

Halv åtte var vi på plass i Chat Noir hvor vi skulle se Komikveld. Det var faktisk premiere i går og det var jo litt stas 🙂

Salen på Chat Noir føles koselig og intim selv om det er plass til flere hundre mennesker der. Jeg vet ikke hvor mange det er plass til totalt, men vår gruppe på 54 satt fint samlet og storkoste oss.

Klokken ni var forestillingen ferdig og vi gikk fornøyde ut. Alle var enige om at det hadde være helt topp og mye morsom underholdning. Jeg følte at gjengen på scenen var inspirert av alle kabaretene som har blitt spilt på denne scenen i tidligere tider, for denne forestillingen var liksom bygget opp på samme måten. Alle numrene var selvfølgelig ikke like morsomme (smaken er som baken), men alt i alt var det veldig bra.

Jeg var hjemme igjen klokken elleve og følte at jeg hadde fått mye ut av ettermiddagen og kvelden 🙂