Black friday og varme kredittkort

Lurer på hvor mange som tok av på handlefronten sist fredag, og hvor mange kredittkort som gikk varme. Det var nok ikke få.http://businessdaily.co.zw/public/images/articles/Black-Friday.jpg

Selv hadde jeg laget meg en liste over julegaver som jeg håpet å kunne handle til en rimeligere penge, men resultatet ble nok ikke helt som jeg håpet. Første julegave var blink. Den ble faktisk redusert enda litt mer enn jeg hadde turt å håpe, så den handlet jeg kvart over tolv natt til fredag. Det vil si, jeg forsøkte å bestille den litt over halv tolv for Lefdal åpnet for fredagspriser allerede torsdag kveld. Men så håpet jeg på å kunne handle flere varer samtidig og derfor ventet jeg. Resultatet ble selvfølgelig at da jeg egentlig skulle gått i seng satt jeg i stede her på pc`n og forsøkte å bestille samtidig som veldig mange andre. Dermed var nettet helt i knestående og klarte bare så vidt å holde seg oppe. Bestillingen som skulle tatt 3 minutter sto bare og hang og jeg ga opp og gikk og la meg.

Men så ble jeg selvfølgelig liggende og irritere meg over at jeg ikke fikk ferdiggjort bestillingen og endte opp med å stå opp igjen litt før halv ett. Det tok 10 minutter, men omsider var bestillingen i boks. Det hadde jo vært bra irriterende å våkne neste morgen og oppdage at muligheten hadde gått fra meg. Tror det var mange som meg, så jeg var nok ikke alene om å sitte oppe lenger enn fornuftig den natten.

Fredagen gikk med til å sjekke priser om og om igjen, helt til jeg måtte innse at det ikke ble så mange kupp på meg. Men jeg bestilte allikevel gaver som jeg uansett skulle kjøpe, så nå er det ikke mange dagene før pakkemeldingene begynner å tikker inn en etter en.

Lørdagen ble av det langt mer bedagelige slaget. Gutta var avgårde på skytterstevner (2) og vi jentene koste oss i ro og fred her hjemme. Klokka passerte faktisk ett før vi omsider var på vei ut døra for å dra og handle, og da møtte vi gutta på gårdsplassen. De hadde gått så som så for de, men det er læring i det også.
Da klokken nærmet seg fem satte vi oss i bilen alle 4 og vendte nesa mot Bærum for å besøke yngste søsteren til gemalen og hennes familie. Det var skammelig lenge siden vi var sammen med de sist, men det var ikke så mye å gjøre med det nå. Vi hadde det kjempekoselig og fikk som vanlig servert deilig mat. God mat og godt selskap, kan det bli bedre?

Klokka var passert midnatt før vi var hjemme igjen og innen vi var i seng var den nærmere ett. Det ble lat morgen og egentlig en ganske lat dag på søndag. Selv tilbrakte jeg mesteparten av dagen her foran pc`n på leting etter bilder til neste års kalendere. Vi har en årlig tradisjon for å lage kalender sammen med søsteren min, og nå er den klar til bestilling. Jeg skal bare inn og ta en siste kikk, og så sender vi alt til produksjon. Bruker Vistaprint og har gjort det i mange år. De ha masse andre morsomme produkter også jeg ender alltid opp med å bestille mer enn jeg hadde planlagt. I fjor var vi litt for sent ute og endte opp med å ikke få julekortene før i romjulen, men jeg håper vi har planlagt bedre i år. Tiden vil vise 🙂