Uka som forsvant

Denne uken føler jeg at gjort sitt beste for å fly fra meg. Jeg har klart å henge med, men bare så vidt.

Mandag var det ordinært tidsskjema med matlaging, middag og trening, men siden klokka er nærmere ni innen vi er hjemme så blir det kjapt kvelden.

Tirsdag var jeg på kurs igjen. Denne gangen var det «Likelønn og likestilt deltakelse» som sto på timeplanen. Jeg dro hjemmefra halv åtte og var på Quality hotell Olavsgaard halv ti. Var der sammen med en kollega, så det var en kjempekoselig kjøretur.
Vi hadde foredragsholdere fra LDO (Likestillings og Diskriminerings Ombudet), DnB og finansforbundet og jeg føler at de sidene ved saken som var relevant ble belyst. Det er jo ikke greit at kvinner ansatt i finansnæringen tjener 20% mindre enn mennene. Hvordan kom vi dit og hva kan vi gjøre med det? Husk at det er tidspunktet når du bytter jobb som er det beste tidspunktet til å “selge inn” deg selv og kreve den lønnen du er verdt. Skjemaet over er fra 2013, men tallene er de samme i dag…..

Det var deilig lunsj som alltid. Forspisning er visst obligatorisk  på Olavsgaard 😀 Først varm mat, deretter sushi og til slutt……… dessert!

Vi holdt vi på frem til klokken fem. Dermed ble klokken syv før vi var hjemme.
Hadde lovet å sende ut oppdatert medlemsliste til gjengen i Friskis og Svettis, men ut over det var det ikke så mye overskuddsenergi igjen.

Onsdag hadde vi konferansetime med frøkna klokken seks, så da var det bare akkurat så vi rakk å slenge i oss litt middag før turen gikk ut igjen. Det hadde snødd hele dagen, så da jeg kom tilbake etter å ha levert Nora på dans (etter konferansetimen) klarte jeg å kjøre meg fast i gårdsplassen. Dermed var det ikke annet å gjøre enn å hente frem snøskyffelen og sette i gang. Det tok en drøy time før jeg fikk flyttet bilen og kjørt den på plass, og så var det bare å fortsette å fjerne snø. Så ut som en druknet katte da jeg kom inn igjen, men det var egentlig ganske greit. Ikke det at jeg ønsker meg så mange slike kvelder, men det var allikevel ganske grei jobb.

Torsdag kom med regn og vind, så jeg var veldig spent på hvordan føret ville bli. Hadde legetime i Drammen og var derfor nødt til å ta kjøreturen dit selv om jeg i utgangspunktet var skeptisk. Men føret var heldigvis veldig greit 🙂

Nora hadde dratt på handletur til Storsenteret sammen med ei venninne etter skolen og jeg hadde lovet å hente de klokken åtte. Siden jeg ble forsinket hos legen var klokken kvart på fire før jeg var klar for hjemveien. Hadde noen ærend selv også, og bestemte meg for å bli værende i stede for å reise hjem, være hjemme i halvannen time og så reise av gårde igjen. Samtidig ønsket jeg ikke å legge demper på handleturen til jentene, så jeg passet på så de ikke skulle se meg. Holdt på å fly på de på Subway, men oppdaget de heldigvis i tide og gikk et annet sted for å spise 😉 Var hjemme igjen nærmere klokken ni i går, så det ble ikke tid til å skrive da heller.

I dag er det helt ordinær fredag hos oss, og det betyr husvask, gutta på skyting og så deilig taco. Mmm…. Gleder meg 😀

 

One thought on “Uka som forsvant

  1. Du Hege du Hege ? Ikke rart uka flyr for deg, med så mange jern i ilden. Uka skulle hatt flere dager vet du, da hadde det karnskje vært tid til å slappe av en dag også, hihi. ??
    Har jo skjønt at du har vært opptatt da det ikke har kommet noe på bloggen. ?
    Men sikkert gøy og intresangt med kursene du er på, lærer jo mye, og det er ikke bortkastet. ?
    Da må du ha en, forhåpentligvis, god og avslappende helg. Vi prates på skype hvis det er noe eller dere bare vil prate.
    Varm klem fra Oasen deres. ?

Comments are closed.