Fremdrift i Oasen

Nå går det unna i Oasen. I begynnelsen av uken fikk jeg oppdatering fra mamma, og nå er de ferdige med å legge stein rundt kanten. Der hvor det før var stonewash er det nå lekker granitt.

Den indre kanten mot renna er kanskje ikke så pen å se på, men der er det vi skal ha småstein og da blir det kjempelekkert.

Videre er det steinlagt rundt kommen til bassenget og rundt kanten i toppen vil det bli en ramme i rustfritt stål. Deretter kommer det på et 2-delt lokk i granitt som prikken over i-en.

Trappen ble lekker, og enda finere blir den når steinen blir våt og får sin egentlige farge.

Som dere kanskje kan se så er ikke fugene mellom flisene så pene lenger. Disse har derfor blitt rengjort denne uken og nå er de klare til fuge på nytt. Det er 2 håndverkere som har jobbet med steinlleggingen, men det var et arbeidslag på 5 personer som rensket fugene.

I Thailand er det status å ikke være for brun, og derfor kler Thaiene gjerne solen ute. Jeg synes det ser fryktelig varmt ut, men de er naturlig nok vant til temperaturen og har et helt annet forhold til varmen.
Posene som står langs husveggen er steinen som skal ligge i rennene. Den må vaskes først, men når bassenget er klart til å fylles opp igjen vil småsteinen bli lagt på plass.

Det blir spennende å se hvordan sluttresultatet blir. Jeg har jo et bilde i hodet, men det blir kjempegøy å se det på ordentlig. Kanskje om en ukes tid?