En forsmak

Da jeg var på vei ut døren tirsdag morgen fortalte Nora meg at det skulle begynne å snø den dagen. Jeg hadde også sett det på nett, men hadde ikke så mye tro på det. Dessverre behøvde jeg bare lukke opp døren for å oppdage at jeg tok veldig feil. Ute var det jo helhvitt, og det lavet ned med mere hvitt hele tiden. Hm…..

Vinteren er ikke min årstid. Det er pent å se på, men noe dritt når innkjøringen må skyfles klokken syv om morgenen og man føler at man kjører en slede i stede for en bil på vei til jobb. Nei da, det er ikke mange slike morgener, jeg vet det. Det er bare det at jeg ikke liker veier dekket med is eller snø. Ikke liker jeg kulden heller, men snøen ligger neppe lenge denne første gangen. Det var nok bare ment som en forsmak på vinteren som kommer.
Jeg kan gjerne beundre snøen som ligger i hagen og på jordene, men kunne ikke veiene holde seg bare? Tror jeg må legge inn søknad om det 😉

Heldigvis snødde det ikke mer i går, for da var jeg på skytterstevne med junior. Gemalen var på møte (nr 3 av 3 denne uken) og derfor ble det meg som holdt han med selskap denne kvelden. Vi dro hjemmefra klokken seks, var framme klokken syv og halv åtte var det hans tur til å gjøre sitt beste. Det var spennende som alltid å følge med han. Alt for spennende. Jeg sitter og nesten holder pusten mens jeg følger med, og samtidig forsøker jeg å sende rolige vibrasjoner til jr. Er liksom redd for at min nervøsitet skal stresse han, men samtidig vet jeg at han er “rolig som skjæra på tunet”. I alle fall er det det han gir uttrykk for 😉

Han gjorde det kjempebra og fikk 347 poeng av 350 mulige. Og de 3 poengene han mistet var 9,9-treff. Altså bare 0,1 unna X,1 som er ytterste mulige 10-poenger. Fantastisk bra 😀

Vi var hjemme presis klokken ni, og da hadde pappaen kommet hjem og vi ble alle sittende å skravle i stua. Dermed var den kvelden over og det ble ikke tid til å skrive her. Har som hovedregel at det ikke skal gå mer enn 1 dag uten et innlegg, men av og til lar ikke det seg gjøre.

Nå er jeg gressenke frem til lørdag, men med ungene i hus blir jeg jo ikke ensom 😉 De har planleggingsdag på skolen i morgen og har fri, heldiggrisene. Til gjengjeld har vi avtalt at de tar husvasken mens jeg er på jobb. Jeg har støvsuget i dag, og dermed er det fritt frem for ungene til å ta sin del i morgen. Blir deilig å komme hjem til ferdig vasket hus. Ikke ofte det skjer 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *