Litt slækk

Jeg forlot dere i går da jeg måtte gå til middag, og middagen ble akkurat så god som jeg regnet med på forhånd. I tillegg var jo selskapet førsteklasses, så det var bortimot sikker suksess allerede før vi hadde gått til bords.

Tyvlåner hotellets eget reklamebilde fra restauranten. Det er mye og flott kunst på alle vegger i restauranten. Den består av flere rom, men alle har en varm og flott atmosfære. Jeg ble faktisk sittende ved siden av den ene læreren vår til middag og det var hans første opphold på Olavsgaard. Han var veldig begeistret og satt lenge og bare så seg rundt før han ga uttrykk for hvor godt han likte det.

Vi hadde 4 retters meny, og begynte med laks etterfulgt av løksuppe. Så var det biff til hovedrett og creme brulette til dessert.

Det er en hyggelig, men ganske rolig atmosfære på disse kusene, så det er ingen som blir værende lenge oppe for å feste for å si det slik. Selv var jeg blant de siste som gikk, og jeg var på rommet mitt litt før klokken elleve. Så ble jeg liggende å se litt på tv før jeg slukket lyset rett over tolv. Da jeg la meg merket jeg at jeg hadde et ubehagelig trykk i mellomgulvet, og den samme følelsen var der da jeg våknet litt før klokken seks. Det var ingen vei utenom, så det som kranglet med magen måtte opp. Etterpå var formen dårlig, men jeg var ikke kvalm lenger, så jeg tuslet tilbake i seng. Sto opp en drøy time senere og følte meg klart bedre.

Matlysten var laber, så på tross av all den gode maten ble det beskjeden frokost og lunsj på meg. Kurset gikk fint, men også nå etter at jeg har kommet hjem er det tydelig at kroppen min fortsatt ikke er helt i lage. Har derfor tatt det med ro i ettermiddag, og nå hører jeg sofaen roper på meg 🙂

Denne nydelige utsikten kunne jeg nyte på hjemturen min i dag.

One thought on “Litt slækk

  1. Så kjedelig, men fort kommer fort går. Får håpe det for deg og at formen er vesentlig bedre I dag, god bedring. ? Her er de igang med Stein legging av ytre kanten mot haven i dag, etter en stille dag i går da det duskregn hele dagen. Tirsdag skar og slipte de kanter hele dagen, som de nå legger. Så da var det ikke stille her. Håper på en fin dag for deg i dag. ?? Mam.

Comments are closed.