Litt klokere

Hvis antall kurs man tar skal definere hvor klok man er så burde jeg begynne å føle meg ganske klok snart. Jeg er nemlig på plass på Quality Hotel Olavsgaard igjen. Det er her Finansforbundet arrangerer de fleste kursene sine og temaet for dette kurset er lønnsdannelse og lønnsberegninger. Man trenger alle de kortene på hånden som man kan ha når man forhandler med ledelsen sin, og forhåpentligvis står jeg og mine med-tillitsvalgte enda et hakk sterkere etter dette kurset.

Oppladningen til kurset var dog ikke helt optimal. Jeg var nemlig på trening i går slik som jeg stort sett er hver mandag, men denne gangen presterte jeg å skade tommelen min. Klarte det allerede under oppvarmingen og jeg kjente at den ble stadig mer hoven og stiv utover i treningen. Det var nemlig under noen store viftende armøvelser at jeg presterte å kjøre tommelen strak inn i underarmen på motsatt arm og jeg kjente at dette var ikke bra.

Blå og fin tommel 😉 Jeg kan love at det har sett rart ut når jeg har skrevet notater i dag, men i morgen er det heldigvis i hovedsak jobbing på pc og det er langt enklere. Der brukes jo tommelen kun til mellomrom, og med to tomler er det ikke noe problem å avlaste den vonde tommelen.

En av gledene med kurs på Olavsgaard er sushi til lunsj. Jeg begynte å glede meg allerede på søndag, så det var ikke noe tvil om hva som sto på menyen min i dag 😀

Nå nærmer klokka seg syv og det er på tide å gå til middag. Den er klokken halv åtte, men vi møtet til litt mingling først. Utrolig mye trivelige mennesker også på slike kurs, så jeg storkoser meg. Nyt kvelden dere også!