Masse liv

Hvert år på denne tiden arrangeres det sparedager i banken “min”. Det var faktisk på sparedagene for 10 år siden at jeg hadde min første arbeidsdag her, og på onsdag passerte jeg altså 10 år hos min nåværende arbeidsgiver. Det er ny personlig rekord, men når det er sakt så har jeg ingen planer om å bytte arbeidsplass. Jeg var nesten like lenge på min forrige arbeidsplass, men sluttet etter 9,5 år, så jeg vil nok påstå at jeg er en ganske stabil arbeidskraft.

Men denne uken var det altså tid for årets “Barnas Sparedager” og det har vært full fart og masse liv i banken i går og i dag. Onsdag ble jeg pent spurt om jeg ville ta ansvaret for ballongdekoren i dagbank, og da er jeg ikke vanskelig å be. Jeg vet jo at de hadde klart dette veldig fint uten meg, men det er jo smigrende å bli spurt uansett.
Med god hjelp blåste vi opp massevis med ballonger. Har ikke snøring på hvor mange det ble, men det var nok til denne ballongportalen, en lang ballongsøyle (bygget opp på samme måte) og flere ballong-rosetter rundt omkring i lokalene. Ble veldig fornøyd i år også.

Faktisk så jeg en av kollegaene mine bære ballongportalen ut i en bil som sto parkert utenfor banken etter arbeidstid, så jeg mistenker at det var en kunde som fikk den med seg. Kanskje de skulle ha barnebursdag i helgen?

Med sparedager hører det med gaver. Alle ungene kommer med sparebøssene sine, og når de er tømt og pengene på konto får de velge seg en gave. Det er alltid like stas, og problemet er selvfølgelig å bestemme seg for hvem de skal velge 😀

Og så er det selvfølgelig servering. Det gikk 3-4 slike marsipankaker og et par sjokoladekaker i går.

I dag gikk det halvannen marsipankake og en sjokoladekake. I tillegg ble det servert boller, kaffe og saft.

Det er kjempekoselig å gå en tur ned i dagbank når det er så masse fornøyde unger der, og jeg må innrømme at det ble en del turer på meg når jeg hadde behov for en liten beinstrekk.

Nå har vi kommet inn i november og det er på tide å bytte til vinterdekk. Det var faktisk is på veien da jeg kjørte hjem i dag, og det var også is på flere steder utenfor veien også. Vinteren er i anmarsj og det er ingen vei utenom.
Selv la jeg om til vinterdekk på onsdag, og fikk god hjelp fra junior. Nå kjører jeg trygt det neste halvåret, og så får vi bare håpe at vi får en snill vinter og at våren kommer så snart den får muligheten 🙂