Golden moments

I dag har jeg blitt kvitt litt av rotet mitt. Jeg hadde jo dette skjermbrettet mitt stående i mange år, og for et par uker siden la jeg det ut på Finn. Han som kjøpte det betalte for det usett for en uke siden, men hadde litt problemer med å få hentet det selv. I dag kom derfor en kompis av han og hentet det.

Siden kjøperen bor i Oslo tok jeg det som en selvfølge at kammeraten hans også bodde der, så da jeg åpnet døra og så mannen til en kollega av meg ble jeg litt satt ut et lite øyeblikk. Han er veldig koselig, praten gikk lett, men jeg ble i tvil om det faktisk var han jeg trodde det var så jeg lot være å kommentere det. Straks han hadde dratt var jeg til gjengjeld raskt på nett og sjekket navnet hans (han ringte meg for å få veiforklaring) og da fikk jeg bekreftet at det var han jeg trodde det var. Verden er liten av og til 🙂

Det fine høstværet vi har hatt den siste tiden har jammen gitt oss mange fine solnedganger den siste uken. Dette bildet er fra mandag da jeg kom hjem fra jobb.

Da jeg kom hjem i går var himmelen sukkersøt. Det så ut som om noen hadde dekorert den med rosa og lyseblå bomull.

Jeg synes det er så utrolig flott å kunne kjøre hjemover i slike flotte solnedganger. Det gir så god følelse innvendig, og da får jeg bare så lyst til å forevige de og dele de med dere. Dette er mine “Golden moments”