God Halloween!

I dag er det dagen da skumle vesener er ute og går. Sånn er det i alle fall på litt mer tettbefolkede steder enn her hvor vi bor. Det hadde vært morsomt med et skrømt eller to, men når man bor på “bondelandet” slik som oss så blir det tydeligvis for grissgrendt også for utkledde unger.

Synes det var morsomt å lage meg en Halloween hedding uansett, for flesteparten av dere som leser meg bor nok mer sentralt, og så synes jeg bakgrunnen var så morsom. Må innrømme at jeg har tyvlånt den, men det er jo i dagens ånd så det må være greit 😉

Det blir ikke så mye skrømt her, men frøkna mi skal på Halloween sammenkomst hos ei venninne. De skal ikke ut og gå gatelangs, men i stede ha det gøy sammen innendørs og det er jo kjempekos uansett anledning.

Ønsker dere en skummelt flott Halloween!

Skummel frøken N fra 2-3 år tilbake 🙂

One thought on “God Halloween!

  1. Har akkurat hatt besøk av noen litt større unger her nå. De var ikke så skumle og utkledd, men vi hadde fått en mail her om dagen at det ville komme unger til Halloween, så vi hadde gardert oss med litt gotteri, og de ble veldig glade. Gøy da. ?

Comments are closed.