Pastagrateng

På torsdag testet jeg ut en oppskrift som jeg fant på Grete Roede for litt siden. Jeg synes den så god ut og skrev den ut for å ha den tilgjengelig en dag jeg trengte en god oppskrift. Frøkna mi fant den og spurte om jeg ikke kunne lage den denne dagen, og det kunne jeg jo.

Til 4 personer trenger du:

200 g fullkornspasta
1 stk løk (stor)
1 stk squash
400 g kalkun karbonadedeig /Kylling kjøttdeig
4 dl pastasaus, ferdig
50 gr hvit/gul ost

Stekes på 250 grader i 10 minutter

Først delte jeg opp grønnsakene og stekte de i pannen med litt olje mens pastaen kokte.

Deretter stekte jeg kyllingkjøttdeigen (husk å krydre med salt og pepper) og laget pastasaus av 1 pose carbonara-saus. Jeg vil kanskje bruke 2 poser til 4 personer, men vi var bare 3 så da holdt det.

Da alle ingrediensene var ferdige blandet jeg alt sammen og helte de over i en ildfast form.

Så gjensto det bare å strø osten på toppen og putte formen inn i ovnen. For å være helt ærlig så var jeg litt i overkant generøs med osten, for det ble dobbel mengde. Mmmm…..

Klar til servering!

Jeg må innrømme at jeg på forhånd var skeptisk til fullkornspastaen, men det smakte kjempegodt!

Vel bekomme 🙂