Høstkonferanse

Nå befinner jeg meg i Drammen. Her har 5 geografiske avdelinger av Finansforbundet høstkonferanse sammen, og i dag er det dag 2. Det er Buskerud, Vestfold, Telemark, Østfold og Agder som samarbeider, og det har de gjort i noen år nå. Det gjør konferansene enda mer interessante og man treffer enda flere koselige og kloke mennesker.

Vi begynte i går og jeg dro hjemmefra kl ti. Var på plass på hotellet halv tolv, og var heldig å få rom med en gang. Ikke noe stort rom, men ganske hyggelig synes jeg. Senga er også kjempegod å sove i, og putene var toppers. Det er ikke alltid tilfelle på hoteller, men her var det full skår på sovekomfort. 

Min egen lille skrivekrok hvor jeg sitter nå 😀

Badet var delikat og dusjen er overraskende stor år man står inne i den. Veldig positivt.

Så bar det ned til lunsj klokka tolv og for meg som har satt meg selv på diett viste det seg vanskelig å holde seg til den. Vi fikk servert mange småretter og jeg tok litt av alt.

Maten var nydelig, men vi hadde ikke mer en rukket å begynne å spise før vi fikk vite at det var varmmat også! Hjelp, tenkte jeg. Hvordan skal disse dagene gå…… Jeg forsynte meg av alt, men tok veldig lite. Helt nydelig mat. Og toppen av kransekaka var at det også var dessert. Franske makroner, pikekyss, eplekake og rabarbraterte. Også alt for godt. Jeg kommer til å trille ut av hotellet og inn i bilen på onsdag 😉

Vi hadde møter fra kl ett til klokken ble kvart over syv. Da var det en snau time til å skifte og slappe av før vi møttes igjen klokka åtte og fikk mat halv ni. Igjen helt nydelig mat med godsaker i glasset også. Hadde en superkoselig kveld og var i seng rett over klokken tolv.

Nå er det morgen og halv ni har jeg avtalt å møte de andre til frokost før troppene samles igjen klokken halv ti. Gleder meg til en interessant og lærerik dag 🙂